SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   "3 milyon Sivaslı Trabzon'u tutuyor" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15556)

babacann 11.01.2008 16:29

-->: "3 milyon Sivaslı Trabzon'u tutuyor"

Benim için tek takım vardır tutulacak oda SİVASSPOR dur hadi önceden destekleyecek bir takımımız yoktu (vardı da süper ligde yoktu) şimdi hiç bi bahaneye sığınmadan gururla sivasspor diyorum önceden desteklediğim büyük takım şimdi ikinci planda kaldı.Bülent hocamın bu söylemlerininde yine bi taktik olduğunu tahmin ediyorum.En azından gerilen ortamı biraz olsun yumuşatma adına iyi bir tercih.

karacaorenli 11.01.2008 16:50

--->: "3 milyon Sivaslı Trabzon'u tutuyor"

lalalalallalalala sivas bu maçı3-1 falan alacah lalalalallalala ne güzel yahu şampıyonluk şarkıları söylemek allah trabzonlularada nasıp etsin AMEN : ))))

sivas_kangallı 11.01.2008 16:54

trabzonu tutana kadar en dandik takımı tutarım daha iyi allah korusun trabzonu hayatta tutmam 3 milyonun ts yi tutuğunada inanmıyom.

Trabzonluyuzbiz 11.01.2008 16:56

ortam gerilmesin diyonuz ondan sonra dalga muhabbeti yapıyonuz bu nasıl iş

altuntas58 11.01.2008 17:10

Bülent hocamız çok iyi bir spor adamı olduğu gibi aynı zamanda çok değerli bir insan ilk mactaki cıkan olayları üç beş capulcunun yaptığını koca trabzonspor camiasına mal etmeyecek kadarda akıllı bir adam benim şahsi düşüncem 3 milyon sivaslı trabzonu tutar demesi sadece trabzonspor camiasına olan saygıdan olsa gerek başka bir deyimle trabzonsporu onure etmek için bu sözleri söylemiştiştir bülent hocamıza güvenelim gerisi kolay

abdullah58 11.01.2008 17:17

BÜLENT HOCA TRABZONA GAZ VERMISTIR
SIVASLILAR NEDEN TRABZONU TUTSUNKI-25 YILDIR BIR BASARISI YOK, SIRADAN TAKIMTUTMAK ICIN BIR ÖZELLIGI YOKKI
HADI-FENER;GALATASARAY;BESIKTAS;DESEN NEYSE
6 MILYON SIVASLI SIVASSPORU TUTUYOR HOCAM
BEYPINARLI58

Del Piero 11.01.2008 17:51

ben hiç çevremde trabzonsporluyum diyeniş duymadım...

bazılarıda imparatorluktan felan bahsediyor :))9

Trabzonluyuzbiz 11.01.2008 18:27

--->: -->: "3 milyon Sivaslı Trabzon'u tutuyor"

[QUOTE=Apokan58;296726]BÜLENT HOCA TRABZONA GAZ VERMISTIR
SIVASLILAR NEDEN TRABZONU TUTSUNKI-25 YILDIR BIR BASARISI YOK-KÖYTAKIMI GIBI BIRSEY-SIRADAN TAKIMTUTMAK ICIN BIR ÖZELLIGI YOKKI
HADI-FENER;GALATASARAY;BESIKTAS;DESEN NEYSE
6 MILYON SIVASLI SIVASSPORU TUTUYOR HOCAM
BEYPINARLI58[/QUOTE]

köy takımı bizmiyiz sizmi daha kaçseneliksiniz hadi ordan..

ZYYZ 11.01.2008 18:30

Eğer Bülent Hoca böyle birşey söylemişse ilk defa ona katılmıyorum.

yusuf_yusuf 11.01.2008 18:45

ya ne bıçım yazı ya bu bunlar fotomontaj bunlar yalan ya 3 mılyon kışı 3 mılyon sivaslı trabzonlu haaa onlarla sivasspor un işi olmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:54.