![]() |
--->: SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
[QUOTE=albina58;299494][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'umuzun onurlu duruşu,Türk futbol kamuoyu kadar,taraflı-tarafsız olmaksızın her çevreden takdir toplamaktadır.Türkiye'nin dört bir yanından,takımımıza karşı sempati her geçen gün arttığı gibi,yeri geldiğinde öz evlatlarımızdan alamadığımız desdeği,başkalarındanda görür olduk.Sadece laf olsundan öte sevincini bizlerle paylaşan,kampanyalarımıza desdek veren,sitemize girerek sevinçlerini bizlerle paylaşan üyelerimize,[url]www.sivasspor.com[/url] olarak teşekkür ederiz.
İnşallah ilerleyen süreçtede,tüm futbol kamuoyunun takdirini toplamamıza neden olan başkanımızdan,yönetim kurulumuza,teknik heyetimizden,futbolcularımıza dik duruşumuzla beraber,haklı şekilde süren ve büyük seyircimizin fair play anlayışı bizi buralara getirdi. Aşağıda alıntı yaptığım yazıyı,bir başka gurur ve onur ile okudum.Burdan okuyarak,bir başka pencereden bakmanızı istedim. -----------------------------------------------------[/QUOTE] Çok haklısın hemşerim,bizim daha bir gayretle sahip çıkmamız ve desdak olanları onurlandırmamız gerek. |
Tüm samimiyetimle arz ediyorum ki ; dile getirmiş olduğum o yazımdaki hislerim ve düşüncelerim,iç benliğimdeki o saf-temiz duygularım SİVASSPOR a olan sempatim-aşkım ve sevgimin her geçen gün artarak çoğalan ışıltılarımın dışa yansımasıdır.
Amacım reklam değil,gerçekleri olduğu gibi doğal olarak yansıtmak adına sitenize seve-seve gelerek sanal ortamda o güzel hislerimi sizlerle paylaşmak istedim. Yukarıdaki alıntı olarak arz etmiş olduğum yazı yaklaşım ve bakış açısı olarak hiç de hoş ve şık olmayan bir değerlendirme.Bence değerli ve kıymetli arkadaşımın o günkü psikolojik ruh hayli ile yazıyı kaleme aldığını düşünüyorum.Herkes aynı düşünceye sahip olacak diye de birşey yok.Herşeye rağmen görüş ve düşüncelerine saygı duyuyorum. Benim SİVASSPOR hakkında dile getirmiş olduğum o güzel temiz duygularım asla değişmeyecektir.Zafer ve başarılar uzun emekler neticesinde kazanılıyorsa ; O güzel duygularda uzun bir emek karşılığında duyulan sevgi-aşk-bağlılık-sempati-sezgi ve hislerin insan ruhunun iç dünyasındaki şefkatli birikimlerinin uzun vadeli-kalıcı bir ürünü olarak ortaya çıkmasında en büyük etkendir. Saygılarımla... [CENTER][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/6619/lovechechen2mzdz5.gif[/IMG] [IMG]http://www.tfutbol.com/kulup/sivasspor.jpg[/IMG][/CENTER] |
[COLOR="Red"]SİVASSPOR'umuzun onurlu duruşu,Türk futbol kamuoyu kadar,taraflı-tarafsız olmaksızın her çevreden takdir toplamaktadır.Türkiye'nin dört bir yanından,takımımıza karşı sempati her geçen gün arttığı gibi,yeri geldiğinde öz evlatlarımızdan alamadığımız desdeği,başkalarındanda görür olduk.Sadece laf olsundan öte sevincini bizlerle paylaşan,kampanyalarımıza desdek veren,sitemize girerek sevinçlerini bizlerle paylaşan üyelerimize,[url]www.sivasspor.com[/url] olarak teşekkür ederiz.
İnşallah ilerleyen süreçtede,tüm futbol kamuoyunun takdirini toplamamıza neden olan başkanımızdan,yönetim kurulumuza,teknik heyetimizden,futbolcularımıza dik duruşumuzla beraber,haklı şekilde süren ve büyük seyircimizin fair play anlayışı bizi buralara getirdi. Aşağıda alıntı yaptığım yazıyı,bir başka gurur ve onur ile okudum.Burdan okuyarak,bir başka pencereden bakmanızı istedim.[/COLOR] ----------------------------------------------------- [COLOR="Blue"]Alıntı: DENİZEVİ´isimli üyeden Alıntı ALKIŞLAR...ALKIŞLAR...SİVASSPO R... Koyu ve fanatik bir FENERBAHÇE li olarak gönlümde taht kurmuş olan ve başarılara imza atmaya devam eden Anadolu hemde örnek öncü centilmen-fedakar-misafirperver tam Anadolu takımı olan SİVASSPOR u ayakta alkışlıyorum.ALKIŞLAR...ALKIŞL AR...Gerçekten Sivasspor a olan aşkım ve sevgim bir kat daha arttı.Tebrikler SİVASSPOR...Seyircisi ile tam takım ruhu olmuş bu güzel futbolu kadar o temiz saf-temiz yüreğine saygı ve sempati duymamak elde değil !..İnanın öylesine çok sevmeye başladım ki kelimelerle ifade etmekte adeta zorluk çekiyorum.Ben bir BALIKESİR li olarak sizlerle gurur duyduğum kadar başarılarınızda sevinç gözyaşlarıma engel olamıyorum.Bu güzel örnek takım ruhu ile sitesinizde izin verirseniz değerli paylaşımlara katılarak sizlerle bu sevinçimi herzaman paylaşmak çok istiyorum.Gerçekten kendimi bir SİVAS lı olarak görmeye başladım.Bunu bana aşılayan o güzel seyircinizin örnek tutum ve davranışları başta olmak üzere etken olmuştur. İlk işim 5058 yardım kampanyası ile başlamıştır.Gönlüm ve ruhum SİVASSPOR un ŞAMPİYON olmasını çok istiyorum.Ve bunu çok hak ediyor ve olacakta diyorum.Bu futbol efsanesinde öncü olan değerli ve çok kıymetli SİVAS seyircisine laik diyorum.Yakışanda budur.Tebrikler Bülent hocam, Alkışlar Başkan ve yönetimi, Bravo tüm Sivasspor futbol takımı oyuncularına,Helal olsun "O" muhteşem Sivas ın centilmen seyircisine...Adım-adım ve emin adımlarla o güzel hedef olan ŞAMPİYONLUK yolunda sizlere sonsuz başarılar dilerim.ALKIŞLAR...ALKIŞLAR...[/COLOR] [COLOR="Magenta"][B]TEŞEKÜRLER DENİZEVİ KARDEŞ BU GÜZEL İÇTEN DUYGULARIN İÇİN [/B][/COLOR] |
Cevap: SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
merhaba yiğido kardeşler. ben konu açamadığım için buraya yazmayı uygun gördüm. çilekeş Samsunspor taraftarı olarak Sivassporu gönülden destekliyor, şiddetle şampiyon olmasını istiyorum. İnşallah şampiyon olur da şu istanbul hegemonyasına bir son verirsiniz. bizim Musanın Sivassporda oynamasından da gurur duyuyorum. Neticede müthiş bir takıma ve camiaya gitmiş. arslanlar gibi mücadele ediyorlar. Allah nazardan ve [B]kem gözlerden[/B] saklasın. şampiyonluğunuz hayırlı olsun İnşallah.:)
Ayrıca büyük insan, büyük lider, yüce şahsiyet merhum Muhsin Yazıcıoğlu'yu rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun. |
Cevap: SİVASSPOR'UMUZUN ONURLU DURUŞU
[QUOTE=55samsun55;510417]merhaba yiğido kardeşler. ben konu açamadığım için buraya yazmayı uygun gördüm. çilekeş Samsunspor taraftarı olarak Sivassporu gönülden destekliyor, şiddetle şampiyon olmasını istiyorum. İnşallah şampiyon olur da şu istanbul hegemonyasına bir son verirsiniz. bizim Musanın Sivassporda oynamasından da gurur duyuyorum. Neticede müthiş bir takıma ve camiaya gitmiş. arslanlar gibi mücadele ediyorlar. Allah nazardan ve [B]kem gözlerden[/B] saklasın. şampiyonluğunuz hayırlı olsun İnşallah.:)
Ayrıca büyük insan, büyük lider, yüce şahsiyet merhum Muhsin Yazıcıoğlu'yu rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun.[/QUOTE] Allah razı olsun iyi dileklerin için.. İnşallah samsunsporda hak ettiği yerlere gelir en kısa zamanda.. Ben samsanuna gittim gezdim valla çok beğendim Yakın zamanda Antalyaya rakip olabilecek güzellikte bir şehir. bu güzel şehrin güzel insanlarının futbol takımıda en güzel yerde olacaktır. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59. |