![]() |
--->: DANİMARKA`DA "ASİB" RÜZGARI ESTİ
Bende Danimarkadaki Yusuf abiye ve ekibine cok cok tesekkür ediyorum. Bizi cok güzel agirladilar.
|
[B]hayirlisi olsun
Danimarka`daki Sivas`lilar birlik ve beraberlik icin ilk adimi attilar insallah Sivas ve SivasSpor adina cok güzel seyler yapacaklar basarilar dilerim emegi gecen herkese tesekkürler hersey Sivas ve SivasSpor icin[/B] |
-->: DANİMARKA`DA "ASİB" RÜZGARI ESTİ
wallaha abilerimizi kutlamak ellerınden opmek lazım cok zor şartlarda hayatlarını surduruken bolede bır hemşerılık dayanışması göstermeleri taktire şayan işte şanlı yigidolar işte şanli asib
|
BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLEĞİYLE HAYIRLI ÇALIŞMALAR..
|
[B]Hemşerilerimin birlik ve beraberlik adına attıkları son adımı yine bir başka sevinçle karşıladım.Memleketimize has birleşememeye inat,Almanya'da sayın RÜŞTÜ ELMAS öncülüğünde oluşan büyük SİVAS projesine,Geçdiğimiz günlerde FRANSA oluşumu ardından,ASİB DANİMARKA oluşumuda bulunanları ve ordaki hemşerilerimizin yakın ilgi ve alakası yanında,böylesi bir oluşuma sıcak tavırları takdire şayandır.Zira benzer oluşumlarımızda,yer almayan arkadaşların,destek yerine kösdek olduklarına şahitimdir.
Allah yardımcınız,bundan sonraki çalışmalarınız başarılar ile dolu olsun[/B] |
[B]Böylesine oluşumlar ve böylesine çalışmalar,
hakikaten bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Dalga dalga, halka halka, fevc fevc, yaygınlaşan bu tür organizasyonlar, ''yapılmaz, yapamayız, yaptırmazlar'' diyenlere de örnek teşkil ediyor ve ilham kaynağı oluyor...! Emeği geçenlere, kalbi teşekkürlerimi ve tebriklerimi gönderiyorum.[/B] |
[B]Güzel bir dayanaışma örneği Sivaslı'ların birbirine bu denli bağlı olması bizleri gururlandırıyor...[/B]
|
HER ZAMAN HER YERDE SADECE VE SADECE SIVAS!!!
BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN BIZI TAKIP EDIN ,HABERINIZ OLSUN :D |
[COLOR="Black"][B]ASİB YÖNETİM KURULU VE ÜYELERİNE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.İNŞALLAH UMUT VE İSTEDİKLERİ HEDEFLERE ULAŞIRLAR TEKRAR ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM.[/B][/COLOR]
|
Bende Danimarka`da uzun süredir yasayan bir Sivasliyim.
Bu toplantiya katilamadim,ama duyduklarima cok üzüldüm.Cünkü böylesine güzel ve önemli toplantiyi kacirdigim icin üzüldüm.Sivaslilar adina ise cok sevindim.Bu calismanin Danimarka`daki Sivaslilari bir araya getirip güzel calismalar yapilacagina inaniyorum.Bu bekledigim,özledigimiz bir gelismeydi.Maalesef simdiye kadar kimse bize bu sekilde yaklasip,böylesine calismalar yapmadi.Taa Almanya`dan 700-800 km den gelipte böylesine bir calisma yapilmasi bizleri mutlu etti ve bize verilen degeride anlamis olduk. Sivaslilar adina basarili bir calisma olduguna inanarak,devaminin gelecegine inaniyorum. Haydi Sivaslilar elimizdeki firsati degerlendirip,birlikte güzel seyler yapalim.Sesimizi dünyaya duyurmak icin en güzel firsat. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |