SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   eski sivaslı gökhana teşekkürler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16008)

etzel1967 20.01.2008 21:26

--->: eski sivaslı gökhana teşekkürler

gökhan çok iyi bir futbolcu...aynı zamanda gole yakın bir isim...esese faydalı olacağını düşünüyorum...gökhana ve esese başarılar...........

çılgın-sedat 20.01.2008 23:02

-->: eski sivaslı gökhana teşekkürler

en çok sevdğim futbolculardan birisiidi gittiğine çok üzüldüm
ama çok iyi futbolcu aldınız

HaSiVasLıM58 20.01.2008 23:17

[QUOTE=262626eses;304253]gökhan bozkaya süper bi futbolcu.ayakta alkışladık bugun onu.[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Almanyada doğdu Sivas lı oldu helal olsun sana Gökhan Bozka ya:DGökhan bozkaya:)[/FONT][/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]Sitemizin üyelerinden ve arkadaşım 1967 Dernek Murat ın kankasıdır gardaş[/FONT][/B][/COLOR]

HaSiVasLıM58 20.01.2008 23:38

[QUOTE=eskisehirli26;304084]Merhaba Büyük takımın Büyük taraftarı.Bİr Eskişehirporlu olarak insallah bundan sonra sitenizde yazacağım.Çıktığınız onurlu şampiyonluk mücadelenizde Tüm Eskişehir halkı yanınızdadır.

Eski futbolcunuz Gökhan Bozkaya tek kelime ile mükemmel bir oyuncuymuş.Bugün harika top oynadı.Bie verilmesinde yardımcı oaln Sivasspor yönetimine içten teşekkürler..

İnsallah seneye yanınızdayız...[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Bizde zaten kötü futbolcu olmadı ama Dürüstce konuşalım Daha önceki Teknik adamlarımız sadece bizi biraz daha geriye götürdü;Ama daha size Futbolcu felan yok :DSonra Süper Lig e çıktınızmı Bize Kafa btutmaya başlarsınız sizinle uğraşmayalım:D[/FONT][/B][/COLOR]

[COLOR="Blue"][B][FONT="Comic Sans MS"]26 Ya SeLam 4'Ay Kaldim Media Markt,ın Statik Projesinde bizim imzamız var[/FONT][/B][/COLOR]...

sivasın1uşağıbg 20.01.2008 23:45

gökhan bir zamanlar sivaslının kalbinde taht kurmustu halada öyledir inş eskişehirsporada yararlı olur ben olacagını düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek

ReFRaCToRY 21.01.2008 08:53

[B][COLOR="DarkRed"]gökhan ın başarılarının devamını dileriz!...[/COLOR][/B]

26es26es26 08.02.2008 17:51

[COLOR="Red"]Gökhan harika yaa çok güsel oynuyo bisdede başarılı olucağına inanıorum eskişehir tarftarı nın sefgisine layık olacağınıda biliyorum... süper liigde bisimle:) EsEsEs KiKiKi EsKiEsKi Es[/COLOR]

by_hunter 08.02.2008 17:59

iyi bir topçu gokhan abı ama bu sene sakatlıgından dolayı bır tuturamadı burada bıldıgım kadarıyla kıralandı inş. orada ıyı bır terformans ergıler ve es es ın super lıge çıkmasında faydası olur

26es26es26 08.02.2008 18:08

inşş kardeşim futbolcularımız başımızın tacııı

sinan-58 08.02.2008 18:11

[QUOTE=çılgın-sedat;304335]en çok sevdğim futbolculardan birisiidi gittiğine çok üzüldüm
ama çok iyi futbolcu aldınız[/QUOTE]

kim sevmiyorduki onu herkes çok üzüldü gitmesine ama kendini geliştirip geri dönecek yuvasına

[COLOR="Red"]ALMANYADA DOĞDU SİVASLI OLDU HELAL OLSUN SANA GÖKHAN BOZKAYA GÖKHAN BOZKAYA[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46.