![]() |
--->: İşte Pazar günü için olası ihtimaller
[QUOTE=HaSiVasLıM58;308311][B][COLOR="DarkRed"]Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..[/COLOR][/B][/QUOTE]
öncelikle bigin için tşk ederim...:)) biz zaten buraya tesadüfen gelmedikmi varsın fb maçınıda tesadüf alalım...:D:D:D biz bu maçı alacağız Allahın izniyle.. |
[QUOTE=alem_halil;308347]öncelikle bigin için tşk ederim...:))
biz zaten buraya tesadüfen gelmedikmi varsın fb maçınıda tesadüf alalım...:D:D:D biz bu maçı alacağız Allahın izniyle..[/QUOTE] [B]nasıL tesadüfen yha hayret bişe biz top oynuyoruz akLınızdaki tesadüfen düşüncesini kaLdırın atın artık[/B] |
[B]bu mactan Allah'ın izniyle puan yada puanlarla ayrılacağızz..[/B]
|
VALLAHİ ENKÖTÜ İHTİMAL BERABERLİK OLSUN.TABİ BU ARADA İNŞALLAH GALATASARAY PUAN KAYBEDERSE COK GÜZEL OLACAK...
BENİM İÇİMDEN SİVAS 2-1 KAZANIR DİYORUM.. |
[QUOTE=Yeniçerİst;308350][B]nasıL tesadüfen yha hayret bişe biz top oynuyoruz akLınızdaki tesadüfen düşüncesini kaLdırın atın artık[/B][/QUOTE]
gardaş hani hocamız medyaya karşı tesadüfen burdayız demiştiya hisbeten bizde o açında dedik yoksa biz bileğimizin hakkıyla buralara kadar geldiğimiiz biliyoruz gerçeği yansıtmıyor tesadüf diyenlere laf olsun diye....spor eğlencedeir..:D |
[QUOTE=alem_halil;308356]gardaş hani hocamız medyaya karşı tesadüfen burdayız demiştiya hisbeten bizde o açında dedik yoksa biz bileğimizin hakkıyla buralara kadar geldiğimiiz biliyoruz gerçeği yansıtmıyor tesadüf diyenlere laf olsun diye....spor eğlencedeir..:D[/QUOTE]
[B]tamam gardaşım anLadım şu meseLe[/B] |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;308311][B][COLOR="DarkRed"]Ben size söyleyimmi Arkadaşlar Sivasspor ''TESADÜFEN''kazanacak..[/COLOR][/B][/QUOTE]
hassivasli arkadasimiz Tesadüfen derken gercekte tesadüfen demek istemiyor bülent uygunun aciklamalarina göre öyle diyor yani uyuyan yilani uyandirmiyor |
!!!ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!...inş...
kaldı 14,5 maç:D:D _________________________ nuri_58 |
-->: İşte Pazar günü için olası ihtimaller
bnce eger bu macta taraftar takımı atesleye bılır yanında oldugumuzu gosterebılırsek bu macı kesınlıkle alırız cunku oyuncularımız bızı stadtan hıc boynu bukuk gonermedı yeterkı bıraz destekteyelım macta oturmayalım ayakta ızleyelım
|
TESEDAFEN LİDERLİĞİ BIRAKMAYACAĞIZ.
TESEDÜFEN YENECEĞİZ. TESEDÜFEN ALLAH TESADÜFLERİMİZİ BOZMADI. TESADÜFEN FARK ATACAĞIZ. BİZ ASLINDA TESADÜFEN BURADAYIZ YAV. (AAA TESADÜFEN KİNAYE YAPIMIŞIM ARKADAŞLAR.) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:28. |