SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16322)

okyay58 27.01.2008 17:04

--->: MAÇIN ARDINDAN

[B]Canın sağolsun bülent hocam.. Hep yenecek değilizya..[/B]

HaSiVasLıM58 27.01.2008 17:05

Kötü oyunumuzun tek sorumlusu benim..

Maçtan sonra Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun kötü oyunun tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirtti.

Uygun, ‘ Mağlubiyetlerde hep bir suçlu aranır ve ben de bu suçu üzerime alıyorum, mağlubiyetin tek sorumlusu benim. Fenerbahçe’yi kutluyorum önemli yıldızları var hak ettiler. Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum' dedi.

Uygun sözlerine şöyle devam etti: 'yediğimiz 3. gol düzenimizi alt-üst etti. Her maçta yeneceğiz diye bir kaide yok Sivasspor'da yenilir. Yemememiz gereken golleri yedik ve yapmamamız gereken hataları yaptık. Adam adama oynamayı istedik ancak Fenerbahçe’nin çok sayıda klas oyuncuları olduğu için başarılı olamadık’ dedi…

[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]Canın saolsun CanıM HocaM..[/FONT][/B][/COLOR]

Arif Coşkun 27.01.2008 17:11

Bu sezon oynadığımız en kötü oyundu. Fb'ye karşı herkes FB'liler ayakta duramaz sahaya uyum sağlayamaz sandı ama yanıldıkları anladılar.Bizim takım ayakta durmakta daha çok zorlandı. Bu oyunla bu maçı almamız çok zordu.Futbol bu yenmekte var yenilmekte ama eğer şampiyon olmak istiyoruz diyorsak bu maçı almamız gerekirdi. Futbol üç neticeli bir oyun.Bundan sonra daha iyi neler yaparız onun hazırlıklarına bakmamız lazım.Başarılarının devam etmesini dilemektan başka yapacak birşey yok artık.

yigidomustafa58 27.01.2008 17:16

[B]Bülent Uygunla başladık Uygun adım devam edeceğiz.
Sivasspor şu an üst sıralardaysa bu Bülent hocanın sayesindedir..[/B]

CEMILAKTURK 27.01.2008 17:17

SIVASSPORUN BASARISI KALICIDIR ,BASARILARIMIZ DEVAM EDECEKTIR.HOCAMIZIN YONETIM TARZINI KUTLUYORUM.BIZLERE DEFALARCA SEVINC YASATAN SIVASSPORUMUZA,OYUNCULARIMIZA,YIGIDOLARA BINLERCE TESEKKUR.
CEMIL AKTURK
KHURAISH/RIYAD/SAUDI ARABIA

yigidoo 27.01.2008 17:23

eldeki imkanlar bu kadar olursa tabiki milyon dolarlik takima karsi bu kadar olur. Gecmis olsun Sivassporuma FB tebrikler. önümuze bakmamiz gerek, isimiz daha zor bundan sonra ki kafa olarak düsuse gecmeyelim.

koyu58 27.01.2008 17:33

YENİLMEMİZE ÜZÜLMÜYORUM GAYET DOĞAL BİR DURUM AMA DAMARINDAN PARA AKAN KANSIZLARA FARKLI MAĞLUP OLMAK İNSANI KAHREDİYOR
HOCAM SANADA HELAL OLSUN SUÇU KENDİ ÜSTÜNE ÇEKTİN SAHADAKİ OYUNCULARIDA KUTLUYORUM UZUN SÜRE PARA ALAMADAN EKSİK OYUNCULARIN YOKLUĞUNU HİÇ ARATMADAN BURALARA KADAR GELEBİLDİNİZ İŞTE SİZİN BU KARDEŞLİKLE GELEN BAŞARINIZ BİZLERİN GÖĞSÜNÜ GEREREK GEZMEMİZİ SAĞLIYORSUNUZ HEPİNİZE HELAL OLSUN

zeko58 27.01.2008 17:39

hiçbir teknik adam ve futbolcu sahadan boynu bükük ayrılmak istemez hepimize geçmiş olsun inşallah bu son üzülüşümüz olur sivasspor bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim

alem_halil 27.01.2008 17:46

hocam senin ....... sağolsun

sen insan üstü bi başarı zaten yakaladın inş öbür maçlarda deva mederiz hiç üzülmedik emin ol..sonuçta karşımızda fb vardı herşeyiyle kalite takım..onların bi kezmanı bizim takımı satın alır...onlar utansınki hala fazla puan farkı yok...

şafak58_35 27.01.2008 17:46

[B][I][COLOR="red"]ya bület hoca bizim en büyük şansımız ama maçtan sonra ntv de bi açıklama yaptı bu takım elinden geleni yaptı bugüne gelmeside başarıdır die yani sanki yenilgiden sonra havlu atmış havası vardı rıdvan dilmenin bile dikkatini çekti o bile bület hoca yanlış yorum yapıyor sanki bu iş bitmiş gibi falan dedi...bende rıdvan hoca gibi düşünüyorum yoksa yanılıyorsam sizler bişeyler söylerseniz iyi olur fikriniz nedir???[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23.