SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ANLAYANA.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16352)

EyüphanAydın 28.01.2008 10:26

--->: ANLAYANA....

[B]Arkdaşlar Bu Maçin Satıldığını İdda Edenler Çıksın,Ne Varsa Ne Kanıtı Varsa Söylesin.Polemik Yapmaya Takımımızı Yıpratmaya Zamanımız Yok.Destek Vermeye Zamanımız Var.Haydi Birlik Zamanı.[/B]

PRoFeSSioNaL 28.01.2008 10:27

[QUOTE=puar;310916]Biri çıksın ben gördüm şunu yaptılar sattılar macı kanıtlasınlar...
İftira anca bize zarr verir bunu sivaslı yaparsa sivaslılığından şüphe duyarım.[/QUOTE]

[B]GardaŞ Tmm Anlıyoruz Ofkeni ßiz ßiliyoruz..o ..... De ßilsin Fazla Uzatmayalım Nede Olsa İftira.[/B]

yigido_furkan 28.01.2008 10:29

-->: ANLAYANA....

bıde bu var yenılınce sattı felan sankı Sıvas herseyı garantıledı formalıte ıcabı cıkıyo maclara 1. sırada adam nıe satsın Bulent hoca soyunma odasında ne dıyecek oyuncuya bu macı verdıkmı dıyecek hayır Bulent hocada Mecnun baskanda adam gıbı adamdır nasıl aklınızdan boyle seylerı gecırıyosunuz anlamıyorum

by_hunter 28.01.2008 10:36

kımse svassporumuz hakkında boyle konusamaz şanlı sivassporumuza bu sekılde çamur atmaz unutmayınkı güneş balcıkla sıvanmaz...

jakobieen 28.01.2008 10:42

-->: --->: ANLAYANA....

[QUOTE=puar;310916]Biri çıksın ben gördüm şunu yaptılar sattılar macı kanıtlasınlar...
İftira anca bize zarr verir bunu sivaslı yaparsa sivaslılığından şüphe duyarım.[/QUOTE]

sattık tabi gardaş, başka bi açıklaması olur mu bunun, örneğin bizim bi akın vardar'ın fiyatı tüm febe'yi satın alacak kadar yüksek değil mi, hayrettinimiz avrupanın üst düzey takımlarında futbol oynamadımı ki bizde adam kaçırıyor, devran bi kaç kez dünya kupası kaldırırken bu kadar kötümüydü, m.yıldız çelside top oynamadımı, nasıl olurda kötü febe gibi, adı sanı duyulmamış oyunculardan kurulmuş takıma yenilebilir, mantıksal açıklaması mı var bunun, [B]sattık işte[/B].. hem ben bizzat şahit oldum buna.. aziz yıldırım: "david soldan mükemmel bi orta yapsın top alex'in tam kafasına düşsün ve alex'in kafası tam köşeyi bulsun" diye mecnun başkana sıkı sıkıya tembih ediyordu..

.. tüm bunları geçtim bizim real madritten ne eksiğimiz varda onlar evlerinde tüm maçlarını kazanırken biz 1 (bir) mağlubiyet alırız evimizde.. [B]sattık işte sattık [/B]...

Thai 28.01.2008 10:45

-->: --->: ANLAYANA....

Dün siteye giemedim, seni bu kadar kızdıran bir yazı mı yazıldı forumlara..

Alıntı yaparsan biz de tepkimizi koyarız gardaş...

Kimmiş bu diyenler....

Yiğiter 28.01.2008 10:45

varsayımlae bilimsel gerçekler değildirler...
eğer satıldığına dair kanıtınız varsa bilimsel olarak buyurun kanıtlayın..yoksa lüzumsuzluk yapmayın..

Dağcı 28.01.2008 10:47

ANLAYANA....

[B][COLOR="Blue"]Bizi bizden başkası yıkamaz zaten... Ne gelirse içimizdekilerden gelir...[/COLOR][/B]

ero 28.01.2008 10:51

yha sadece maça adam gibi bir taktikle hazırlanılmamış.hiç bi özel önlemler alınmamış..fenerinse bu maça ne kdr hazır geldiğini gördük olay bundan ibaret

özsivasli1903 28.01.2008 11:11

sayin baskan mecnun otyakmazi ve bülent uygun hocami taniyanlar iyi bilir ki sivas ne mac satar nede alir...
kazaninca oh süper sivas hepiniz iyisiniz...
kaybedince fenere vay lambalari taktirdilar forma verdiler söyle böyle hatta sivas maci satti bile diyenler oldu.
bu kadar kolay mi 10 macda 10 yap 1 mac kaybet oh hic birsey yokmus gibi iftira at... bunlar kesin fenerli ve galatasarayli salaklar....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:41.