![]() |
SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
YİĞİDOLARIMIZIN DAHA SEVİYELİ VE BU TÜR YAKLAŞIMLARDAN UZAK DAVRANIŞ SERGİLEMESİNİ BEKLİYORUZ. BAYAN TARAFTARLARIN GELMEMELERİNİN YEGANE SEBEPLERİ DE BU OLDUĞU KONUSUNDA DUYUMLAR ALIYORUZ. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT...
|
--->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
[B][I][COLOR="Green"]Sivas doğumlu olupta Sivasın bu mağlubiyetinde İstabul takımları içi haz duyup memnun ve mutlu olan varsa Kanında şüphe etsin...Bunu samimi söylüyorum Kesin bir bozukluk vardır...[/COLOR][/I][/B]
|
-->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
kale arkası gar trubununde grupların yanındaki seyirci maroton dışarı diye bağrıyor ama maraton duymuyor bile
|
-->: --->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
[QUOTE=crayz58body;311440][B][I][COLOR="Green"]Sivas doğumlu olupta Sivasın bu mağlubiyetinde İstabul takımları içi haz duyup memnun ve mutlu olan varsa Kanında şüphe etsin...Bunu samimi söylüyorum Kesin bir bozukluk vardır...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
o 7-8 bin kişininde sadece 100-150 kişisi sivasspor taraftarıydı |
[COLOR="DarkRed"][B]SİNEMA İZLER GİBİ MAÇ İZLENİYOR.YATAK KURUP NERDEYSE YATACAKLAR STAD DA.BİZ NEDEN İSTANBUL TAKIMLARI GİBİ ORTALIGI YIKMIYORUZ.NEDENNNNNNNNNNNN[/B][/COLOR]
|
Vallahi olimpiyattaki maçta hemen hemen bu dedğiniz gibiydi sadece 2 bin kişi anca bağırıyordu.Sadece alt ve üstte bir iki grup vardı onlardan se çıkyırodu
|
-->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
ben size maraton trubunune anlatıyım 5-6 arkadaş beraber kombine bilet alır maratonda herkesin amacı maç izlemektir her maçtan önce bir arkadaş evden termusla çay getirir ellerinde minderlerle maça gelirler diğer bir arkadaş çekirdeği alır gören pikniğe gidiyor zanneder bir mangal eksik yakında onuda yaparlar gol atıldıktan sonra 5 sn sivas diye bağrırlar ondan sonra ayakta biri maç izliyorsa kızarlar otur diye birde maçta takım kotu oynarsa kendi futbolcusuna söver ama gol atınca yerlere göklere sığdıramaz açıkcası ne yaptıkları belli değil böyle düşünen taraftarlar olduğu sürece bu takım şampiyon olamaz
|
taraftarımız çok suskundu takımımızı hiç destekleyemediler bence
|
evet beLki maçta taraftar oLarak sesimiz çıkmadı ama benim bişi dikkatimi çekti özeLLikLe maraton trübününde harika görüntüLer vardı (bayrakLar fLamaLar) aynı premier Ligdeki stadLar gibi görünüyordu ve ben bunu bitek fener maçında gördüm çok renkLiydi trübün. İnşallah diğer maçLarımızda da böyLe görüntüLer oLur...
|
-->: --->: SİVAS TARAFTARI BU OLAMAZ .....!
[QUOTE=hocaxxx;312158]evet beLki maçta taraftar oLarak sesimiz çıkmadı ama benim bişi dikkatimi çekti özeLLikLe maraton trübününde harika görüntüLer vardı (bayrakLar fLamaLar) aynı premier Ligdeki stadLar gibi görünüyordu ve ben bunu bitek fener maçında gördüm çok renkLiydi trübün. İnşallah diğer maçLarımızda da böyLe görüntüLer oLur...[/QUOTE]
bayrakları yönetim dağıttı bir dahaki maçta malesef göremen eve götürürler daha dışarı çıkarmazlar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26. |