![]() |
-->: --->: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
[QUOTE=sensetik;315800]Celalettin Cerrah gibi birisi birdaha Sivas'a gelirmi acaba? bence hayır......
Değeri şuanda daha iyi anlaşılıyor... Bu arada Sivas emniyet müdürünün ismini bilen varmı !!![/QUOTE] yahya bal diye biliyorum ben...:) |
--->: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
[QUOTE=sensetik;315800]Celalettin Cerrah gibi birisi birdaha Sivas'a gelirmi acaba? bence hayır......
Değeri şuanda daha iyi anlaşılıyor... Bu arada Sivas emniyet müdürünün ismini bilen varmı !!![/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Şu andaki Emniyet Müdürümüz Yahya Bal beyefendi de gerçekten çok değerli birisi. Ama tabi bizim Cerrah Bab ile ayrı bir gönül bağımız var. O nedenle onun yeri başka bizim için. Bu açıklamaları için de gerçekten bir kez daha teşekkür etmek gerekir kendisine. [/COLOR][/B] |
-->: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
Şampiyonluğumuzu gerçekten tüm türkiye istior ama şu fb maçını atlatabilsedik keşke şimdi çöküşe geçmekten korkuyoum en azından avrupa kupalarına katılalım şampiyonluk olmıcaksa bile buna teknik direktörümüz bile sölüo şampiyonluun zor olduunu. o da ş.ligine ş.ligide olmzsa uefaya katılmk istio fb maçını atlasadık ii bi skorla o maçdan sonraki arzuyla şampiyon olcaımızı düşünürdüm ama şimdi durum tersi oldu malesef
|
-->: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
Sevgili Müdürüm insallah tabiki bizim istegimizde Sivassporun sampiyon olmasi ama Anadolu takimindan kimseyi sampiyon etmezler. Cünkü biliyorlarki Avrupada bize Ülke puani getiremez düsüncesiyle bizleri sampiyon etmezler.
|
ANDERSONUN DEDİĞİ ÖNEMLİ OLAN TAKIM OYUNU BİZDE BUNU EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUZ ZATEN BU SAYEDE BURALARDAYIZ. SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜNDE TEMENNİSİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ BİZDE ARZULUYORUZ...
|
--->: -->: ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM
[QUOTE=yigido_58_77;315853]Şampiyonluğumuzu gerçekten tüm türkiye istior ama şu fb maçını atlatabilsedik keşke şimdi çöküşe geçmekten korkuyoum en azından avrupa kupalarına katılalım şampiyonluk olmıcaksa bile buna teknik direktörümüz bile sölüo şampiyonluun zor olduunu. o da ş.ligine ş.ligide olmzsa uefaya katılmk istio fb maçını atlasadık ii bi skorla o maçdan sonraki arzuyla şampiyon olcaımızı düşünürdüm ama şimdi durum tersi oldu malesef[/QUOTE]
bir maçı kaybetmekle hemen karamsarlıga düşmeyelim.bu takımın hangi şartlarda mücadele ettigini herkez biliyor.pusatın dedigi gibi zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.bu takım zaten bu sene için bizleri gereginden fazla mutlu etmiştir.iyi günde ve kötü günde hep destek olmalıyız. |
Cerrah BABA gibi birisi birdaha Sivas'a gelirmi acaba? bence hayır......sivasspor için gercekten emekleri çok büyük
Değeri şuanda daha iyi anlaşılıyor... Bu arada Sivas emniyet müdürünün ismini bilen varmı !!!Yahya bal duydunuz mu __________________ |
[B]sivasa gelen ve sonra giden daha unutamaz
herkesle gönül bagimiz var insallah sampiyon oluruz hepimizin istegide bu[/B] |
cerrah a teşekkür ederiz
inş. dediği gibi sivasspor şampiyon olur |
Değeri şuanda daha iyi anlaşılıyor... Bu arada Sivas emniyet müdürünün ismini bilen varmı !!![/QUOTE] Su anki emniyet müdürümüzün ismi sn.Yahya BAL |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:50. |