![]() |
--->: HEDEF 3 PUAN
inş. 3 puanı net bir skorla alırız
fb yenilgisinide unuturuz |
-->: HEDEF 3 PUAN
Gectiğimiz haftayı unutup önümüze bakacağız deplasmanda G.Antepsporu yeninip şampiyonluk yolunda azimle ilerleyeceğiz
|
inşallah yüreğimizi ortaya koyar 3 puanı alırız başarılar yiğidom,
|
Futbolcu ve yöneticiler, 'Hayata Bağış Kampanyası' kapsamında organlarını bağışladılar.
8.2.2008 Örnek davranış Bu sezon Süper Lig’de gösterdiği performansla taraflı-tarafsız herkesin alkışladığı Sivasspor’dan örnek davranış... Soğuk hava nedeniyle çalışmalarını Riva’daki Milli Takımlar Tesisleri’nde sürdüren Yiğidolar, “Hayata Bağış Kampanyası”na katılarak tüm organlarını bağışladı. Geçtiğimiz günlerde bir intihar girişimini engellediğini hatırlatan Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Bülent Uygun, hayat kurtarmanın her şeyden önemli olduğunun altını çizerek, “Herkese insanlık dersi vermiş olduk” dedi. |
inş antepi yenerek yolamuzu devam ederiz.
|
SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAK HER MACA 3 PUAN ICIN CIKMALIYIZ.
|
[QUOTE=nazimgulturk;317139]ALLAH IN İZNİYLE 2 HAFTA SONRA TEKRAR LİDERİZ..BU İKİ MAÇI ALALIM RAKİPLERİMİZ KESİN PUAN KAYBEDECEK...BENİM TAHMİNİM BU VE BU MAÇIDA ALICAZ...AYRICA TAHMİNLERİM DE GAYET BAŞARILIYIM...[/QUOTE]
AYNEN BENİM DÜŞÜNCELERİM BENDE 2 HAFTA SONUNDA TEKRAR LİDER OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM. |
[B]inş antepı yenıp fener macını unutucaz antep den gelecek bı 3 puan bızı oftaş macına daha ıyı bır moralle cıkardır allah'ın ıznıyle antepı yencez ben buna canı gonulden ınanıyorum [/B]
|
Hadi be bülent amca güveniyoruz sana seviyoruz senii Şampiyon Yap sivası:))
|
-->: HEDEF 3 PUAN
fener maçını yenildik şimdi Sivas düşüşe geçcek diyenlere kapak olucak inşallah alıcağımız galibiyetle hadi bakalım Saldır Sivas.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:32. |