![]() |
--->: PARMAK ISIRTIYORLAR
Paf takımımızı canı gönülden kutluyorum.
İnşaallah her biri ayrı bir gelecek vaat ediyor. Bu arada Ahad hocamızı bu güzel başarısından dolayı kutluyorum. Teşekkürler Ahad hoca. |
-->: PARMAK ISIRTIYORLAR
[B]helal olsun gençlerimize.. inşallah onlar paflarda, ağabeyler süper ligde şampiyon olup bize çok büyük bi coşku ve sevinç yaşatırlar [/B]..
|
Şimdi hatırladım,Ahat Kömürlüoğlu çalıştırıyor Paf takımı.Hoca ve futbolcular zoru başarıyorlar gerçekten.
|
walla tebrik etmek lazım gs bjk gibi takımları geride bıraktılar inş şampiyon oluruz.
|
Helal olsun. Insallah onlar sampiyon olurda artik Sivasspor A Takima bir kac genci cikarirlar.
|
[B]Aman nazar değmesin genç kardeşlerimize,49 puanla liderler şuan da ligide
şampiyon olarak bitirirler inş.Paflarımızın bu başarı Sivasspor'un geleceğinin parlak olduğunu gösteriyor. Sivasspor da yetişmiş yeni yıldızları Türk Futboluna kazandırırız inş.[/B] |
AMAN NAZAR DEĞMESİN..............
|
[B]bu basarilarindan dolayi hepsiyle gurur duyuyoruz
A takimi yanisira paf takimimizin gidisati bizide mutlu ediyor sezon sonu birinci olmalarini diliyorum[/B] |
[QUOTE=KIZILCAN;326310]Paf takımını kim çalıştırıyordu arkadaşlar?[/QUOTE]
SİVAS 3. LİGDE ŞAMPİYON OLDUĞU SENE TAKIM KAPTANI OLAN AHAD ÇALIŞTIRIYOR |
AHAT HOCA SİVASSPORUN ESKİ KAPTANIDIR.ÇOK EMEĞİ VARDIR.PAF TAKIMINIDA İYİ YERLERE TAŞIMAKTADIR.
ÇOK YETENEKLİ GENÇLER VAR.BÜLENT HOCA İZLEMELİ VE TAKIMAM ONTE ETMEYE ÇALIŞMALIDIR........ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49. |