![]() |
-->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
Türkiyenin her yerinde sivassporumuza karşı müthiş sempati ve sevgi var şu anda ülkenin %80 i sivasımın gerçekten şampiyon olmasını istiyor, inşallah bu hayali -Rabbimin yardımıyla- başaracağız.. eğer bu sene sivasım ipi önde göğüsleyemezse bence artık anadoludan şampiyon çıkması mümkün olmayacaktır..
|
--->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
0’dan onunla başlarsın hayata
1 bakmışsın girivermiş hayatına 2’de bir düşüverir aklına 3günlük dünyada tek zevkindir aslında 4 dörtlük geçer zamanın onla 5 vakit namaza yoktur bu bağlılık 6 üstü bir insan aslında 7 cihanda yoktur olan onda 8 köşe olursun konuşurken onunla 9 doğurursun göremeyip konuşamayınca 10’u seversin çok SEVERSİN... AMA !!!! |
iste sportmenlik iste kardeslik budur bizlerde sivasli ve sivassporlu olarak sivasa gelen butun takimlarin taraftarlari bizim misafirimiz onlara bir misafirgibi saygi gosterelim bizlerde gittigimiz yerde saygi gorelim.
saygi ve selamlar |
Ankaragücü kardeslerimize cok tesekkür ederiz .Saygilarimla...
|
YA ARKADAŞALR. YİĞİDO GENÇLİK TEN Bİ ARKADAŞ. SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOTUR DEYİP OLUMSUZ Bİ YAZI YAZMIŞTI. BU FORMU O ARKADAŞ OKUDUMU ACABA..?
|
-->: --->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
[QUOTE=serhatcan;329559]YA ARKADAŞALR. YİĞİDO GENÇLİK TEN Bİ ARKADAŞ. SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOTUR DEYİP OLUMSUZ Bİ YAZI YAZMIŞTI. BU FORMU O ARKADAŞ OKUDUMU ACABA..?[/QUOTE]
[B]ben ona orda da izah etmistim de her mesaj anlayana tabi...[/B] |
allahın izniyle oradayız bilet fiyatı konusunda her hangi bir açıklama varmı
|
ankaragücü takımına başarılar dilerim bence ankara gücü zorlanmadan ligde kalır die düşünüyorum ondan bu maç bizim için daha önemli şampiyon olmak için ben sivasımıza güveniyorum başarılar dilerim takımıma ankçgücü kardeşler dostluk içinde bir maç olsun inşallah
|
-->: --->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..
[QUOTE=chucky1910;329601]allahın izniyle oradayız bilet fiyatı konusunda her hangi bir açıklama varmı[/QUOTE]
kardeş sizin trubun 5 ytl olacak |
[B]Insallah dostluk ve kardesligin on plana ciktigi bir karsilasma
olacak..Ankaragucu de ligde kalir insallah:)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53. |