![]() |
--->: TECRÜBE PUANI
beyler bayaa bi açıklayıcı olmuş teşekkür edrrim hepinize
|
arkadaş şu tecrübe puanı artmadı gitti
|
-->: TECRÜBE PUANI
[QUOTE=sabriiiii;331598]tecrübe puanı nedir nasıl kazanılır?
bu konuda beni bilgilendirebilecek birisi var mı?? :S;)[/QUOTE] YAZDIĞIN MESAJLARA GÖRE VERİLİYOR |
HADİ TECRÜBEYİ ANLADIK TA ACEMİ USTA NE BİLİM VS NE OLUYOO YAA BENCE BUNU KALDIRMALARI GEREK HERKESE YİĞİDO DENSE NE OLUR .ÖRNEĞİN BANA ACEMİ YİĞİDO DİYOO 41 YAŞINDAYIM SÜPERLİG DE GİTMEDİĞİM MAÇ YOK BAZI DEPLASMANLAR DAHİL,A KATAGORİSİ 2 LİG 3 LİG MAZERETİM OLMADAN HİÇ BİR MAÇI KAÇIRMADIM.BANA ACEMİ YİĞİDO DİYECEKLER YOK ÖLE YAĞMA KUSURA BAKMASINLAR.BEN ACEMİ YİĞİDO DEĞİLİM YİĞİDOYUM OKADAR TŞK.
|
[QUOTE=tunga;332817]HADİ TECRÜBEYİ ANLADIK TA ACEMİ USTA NE BİLİM VS NE OLUYOO YAA BENCE BUNU KALDIRMALARI GEREK HERKESE YİĞİDO DENSE NE OLUR .ÖRNEĞİN BANA ACEMİ YİĞİDO DİYOO 41 YAŞINDAYIM SÜPERLİG DE GİTMEDİĞİM MAÇ YOK BAZI DEPLASMANLAR DAHİL,A KATAGORİSİ 2 LİG 3 LİG MAZERETİM OLMADAN HİÇ BİR MAÇI KAÇIRMADIM.BANA ACEMİ YİĞİDO DİYECEKLER YOK ÖLE YAĞMA KUSURA BAKMASINLAR.BEN ACEMİ YİĞİDO DEĞİLİM YİĞİDOYUM OKADAR TŞK.[/QUOTE]
senin gibi takımı hiçbiryerde yalnız bırakmayanlar bizim için en büyük yiğidodur üstadım.... burdaki sanal yiğidoluk asıl olan senin gerçek usta yiğidoluğundur... |
[QUOTE=tunga;332817]HADİ TECRÜBEYİ ANLADIK TA ACEMİ USTA NE BİLİM VS NE OLUYOO YAA BENCE BUNU KALDIRMALARI GEREK HERKESE YİĞİDO DENSE NE OLUR .ÖRNEĞİN BANA ACEMİ YİĞİDO DİYOO 41 YAŞINDAYIM SÜPERLİG DE GİTMEDİĞİM MAÇ YOK BAZI DEPLASMANLAR DAHİL,A KATAGORİSİ 2 LİG 3 LİG MAZERETİM OLMADAN HİÇ BİR MAÇI KAÇIRMADIM.BANA ACEMİ YİĞİDO DİYECEKLER YOK ÖLE YAĞMA KUSURA BAKMASINLAR.BEN ACEMİ YİĞİDO DEĞİLİM YİĞİDOYUM OKADAR TŞK.[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Evet ağabey senin ne kadar Yiğido olduğunu biliyoruz. Burada Mesaj sayısının artırılmasını teşvik için böyle bir uygulama yapılmış. [/COLOR][/B] |
[B]abı o sıte ıcın gereklı olan bısı sıtede ne kadar fazla mesaj ataarsan o kadar tecrube puanı alıyorsun ve ne kadar mesaj sayın artarsa ona gore yıgıdo lakabında deısıyor ....![/B]
|
bakyim benim tecrube puanım kaç
|
benim tecrübe puanım neden 0 anlayamadım
|
Cevap: TECRÜBE PUANI
birileri yetkilerimizin nasıl değiştiğini söyleyebilir mi
mesela konu açma yetkisi nasıl kazanılıyor bazen paylaşacağım farklı bir şey oluyor bu kısıtlamadan dolayı paylaşamıyorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:08. |