![]() |
--->: YILIN TAKIMI SİVASSPOR
tesekkurler inşlallah sampiyon olurda avrupaya gıderek ordanda ii sonuçlar alırız
|
Adam gibi bir yazar, adam gibi bir yorumcu, terbiyeli, sürüst ve seviyeli. TRT-1'de Stadyum programında yaptığı yorumları beğenerek ve zevkle izliyorum. Hatta programı onun için izliyorum desem yeridir. Teşekkür ederiz Mehmet Demirkol.
. |
sivassporun başarılarını tüm türkiye hatta dünya konuşurken sivaslıların,özelliklede sivasta yaşayan hemşehrilerimizin bu kadar umursamaz olmalarını anlamak mümkün değil.Mehmet DEMİRKOL bize bizim göremediklerimizi çok güzel anlatmış,kendisine buradan teşekkürler.
|
mehmet demirkolun yorumlarını çok beğeniyorumm
sivassporumuz hakkında her zaman iyi şeyler söyleyen birisidir teşekkkür ederiz. |
mehmet demirkol ve ömer üründülü her zman takip ediyorum gerçekten guzel bi program yapıyolarr
yılın başkanı mecnun odyakmazz(eklıyımdedim) |
YANLIZCA YILIN TAKIMI DEĞİL GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ TÜM TÜRKİYE BİZİMLE GURUR DUYUYOR
|
teşekkürler mehmet demirkol.teşşekkürler senin gibi yazarlar oldukça anadoludan şampiyon çıkar.
|
hadi hayırlısı bakalım...nazar degmez seneye de bu sekılde ınsallah
... |
ARKADAŞLAR HERKES MAİL ATSIN BENCE TEŞEKKÜR EDİN...
|
BU ÜLKEDE HER ZAMAN DOGRUYU YAZAN VE ARKASINDA DURAN PEK FAZLA YAZAR VEYA YAZARLAR GÖREMEZSİNİZ.BASINDAKİ SİSTEM HERZAMAN BÜYÜK VE PARANIN YANINDA OLMUŞTUR.MEHMET DEMİRKOLA YAZISINDAN DOLAYI BİR SİVASLI OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM.TRT1 DEKİ STADYUMUN KATKILARINIDA UNUTMAMALI.TRT NİN TARAFSIZLIK KONUSUNDAKİ HARCADIGI EMEĞİ UNUTMAMALI....
[COLOR="Red"]HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK[/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:44. |