SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BU DA BİZE DERS OLSUN. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18735)

atababa111 13.05.2008 13:24

--->: BU DA BİZE DERS OLSUN.

ben teşekkür ederim arkadaşlar.

B.Demirci 13.05.2008 13:45

Aynen Gardaş. Sivaslı olupta başka takım tutan kanıbozukları kınıyorum..

murteza 13.05.2008 13:50

[QUOTE=B.Demirci;367343]Aynen Gardaş. Sivaslı olupta başka takım tutan kanıbozukları kınıyorum..[/QUOTE]

kınamak olmaz onları bulup döverek sivaslı yapmamız lazım

idhem 13.05.2008 13:54

Zorla güzellik olmaz bence.Adam salaksa bunu zorla akıllandıramazsınızki.

murteza 13.05.2008 13:58

[QUOTE=idhem;367353]Zorla güzellik olmaz bence.Adam salaksa bunu zorla akıllandıramazsınızki.[/QUOTE]

3-5 kişiyi sivasta herkesin önünde döveceğiz bak bir daha gıkları çıkıyor mu

idhem 13.05.2008 14:02

Ben Tokatlıyım.Sivasspor bu başarıyı göstermeden önce galatasaraylıydım.Alışma problemi bile yaşıyorum.Bence bu kadar katı düşünmemeliyiz.

Serd@r 13.05.2008 14:04

-->: BU DA BİZE DERS OLSUN.

[B]Acı gerçekleri dile getirdiğin için [U][I]TEŞEKKÜRLER[/I][/U]![/B]

yigido Atilla 13.05.2008 14:07

[B][I]Sivassporlu traftarlar su an bir arayis icindeler. Yillarca 1.ci lig hasretiyle yanarken birden kendilerini 1.ligde bulunca arayis icine girdiklerini düsünüyorum 2 sezon önce yillardir sevdikleri ist.takimlarina karsi oynayinca hangi tarafi destekleyecekleri icin bocalayip durdular cogu Sivasli artik Sivassporun sadece kendi takimi oldugunaaniden hic düsünmeden karar verip kendi sehrinin takimina desteklemeye karar verdi !!! bazilari halen arayis icinde onlarda yavas yavas nereye ait olduklarini zaman gectikce görüp yanlis yoldan dönecekler.... Bu sitede bile bazi sivasli arkadaslarimiz ilk sezonda istanbul takimlarini desteklediklerine sahit oldum... Bocalama dönemini bazilari cok cabuk atlatti simdi tam bir fanatik sivassporlu oldular helal olsun bazi arkadaslar halen bocalama dönemindeler insallah bu bocalama dönemini cabuk atlatip sadece ve sadece sivassporumuza sahip cikarlar. Buna biraz zaman gerek her sivasli dogru yolu erde gecte olsa bulacak.... Birde sampiyon oldukmu görecegiz kim büyükmüs !!!!!! Baska sivas yokkkkkkkkkkkk....[/I][/B]

unsal_58 13.05.2008 14:11

[B]cok tesekkurler gercekleri bir kez daha göz önüne serdiginiz icin...hala basit basit eleştiri yapan arkadaslarımızada guzel bir örnek..buraya yorum yazan tum arkadaslara tekrar tekrar teşekkürler...[/B]

yigidomustafa58 13.05.2008 14:25

[B]gerçekten doğru yazmışsın kötü birşey ...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:01.