![]() |
--->: -->: --->: YENİ SEZONa TEZAHÜRAT YAZALIM
[QUOTE=lise!mustafa;371249]iyiki alıntı yapmayın dedik:rolleyes:bizim kendime yönelik bi marşımız olmayacakmı:confused::confused::confused:[/QUOTE]
nası kardeşim tamamen Orjin..... |
--->: YENİ SEZONa TEZAHÜRAT YAZALIM
gardaslar en iyisi rakipteken islik calmak. bize gecincede top alkis calmak gerek. sarki marki yemiyor artik.gecin onlari bostan yere nefes tüketiyorsunuz.
sahada iyi hareket yapan oyunucuyu daha tesvik edecek sekilde olmali. söylemis olunan maarslari kim dinliyorki!! ama sahada olan vede iyi bir mucadele gösteren oyuncuyu alkislarsaniz oda anliyacakki ben iyi seyler yapiyorum vede begen kazaniyor diye bir daha yapacak.böylecede takim daha verimli olur diye dusunuyorum. |
-->: --->: YENİ SEZONa TEZAHÜRAT YAZALIM
[QUOTE=yigidoo;371278]gardaslar en iyisi rakipteken islik calmak. bize gecincede top alkis calmak gerek. sarki marki yemiyor artik.gecin onlari bostan yere nefes tüketiyorsunuz.
sahada iyi hareket yapan oyunucuyu daha tesvik edecek sekilde olmali. söylemis olunan maarslari kim dinliyorki!! ama sahada olan vede iyi bir mucadele gösteren oyuncuyu alkislarsaniz oda anliyacakki ben iyi seyler yapiyorum vede begen kazaniyor diye bir daha yapacak.böylecede takim daha verimli olur diye dusunuyorum.[/QUOTE] iyi düşünmüşsün ama biz seyirci degil taraftar olmak istiyoruz bak burda ne güzel bir ortam var yigido gençlik istanbllu liseliler vb. gruplar burda marş yazıyor dedigim gibi ıslık çalmalar bizden geçti biz bagırmak istiyoruz...!katılmayan varmı:D |
çıldırın çıldrın sivasspor için çıldırın
3 yıldızınla hürsün sivas gümbür gümbürsün kalende petkoviç defansında hayrettin ortada muhammed ilerde yıldız mehmet çıldırın çıldrın sivasspor için çıldırın sivasta yaşamasakta arkandayız her zaman seni yanlız bırakmayız istanbul takımlarına karşı herkesin gönlünün kralısın sen çıldırın çıldrın sivasspor için çıldırın artık 4 büyük yok tek büyük var oda sivasspor... benden bu kadar:) gerisini siz getirin |
[B][I]SİVASTAN KOPTUK DAGILIYORUZ
ORDAN ORAYA SURDAN SURAYA TEK KELIMEMIZ YETIYOO SEVDIM SENI BIR KEERE BASKASINI SEVEMEM[/I][/B] |
-->: --->: YENİ SEZONa TEZAHÜRAT YAZALIM
[QUOTE=sametkarayün;371291]çıldırın çıldrın sivasspor için çıldırın
3 yıldızınla hürsün sivas gümbür gümbürsün kalende petkoviç defansında hayrettin ortada muhammed ilerde yıldız mehmet çıldırın çıldrın sivasspor için çıldırın sivasta yaşamasakta arkandayız her zaman seni yanlız bırakmayız istanbul takımlarına karşı herkesin gönlünün kralısın sen çıldırın çıldrın sivasspor için çıldırın artık 4 büyük yok tek büyük var oda sivasspor... benden bu kadar:) gerisini siz getirin[/QUOTE] buda yeter saol gardaş eline yüregine saglık |
-->: YENİ SEZONa TEZAHÜRAT YAZALIM
TARAFTARIZ BİZ DELİYİZ DELİ REİSLERİN REİSİ VELİ:Dbu güzel oldu
|
helal olsun. Hepside birbirinden güzel. Insallah daha cok, daha iyisini buluruz. Paylasim icin sagol
|
anadolunun yıldızıyız
bu ligin kralıyız fener cimbom kartal vız gelir çünkü biz sivaslıyızzzzzz.... |
1967 den beriiii, Hergün bir adim ileriiii 2x
Sivasspor sen bizim herseyimissiiiin, Arkasinda taraftarlariyla herzaman bir adim öndesin 2x Ondan sonra arkasina da lay lay lay eklenir. Insallah begenmisinizdir. Umarim kötü degildir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |