![]() |
--->: K.H.FELDKAMP-Mehmet Yıldız nerede?..
Futboldan ve sporcudan anlıyanın hali bir başka oluyor. Fatih Terim ne yaptığını bilmiyor. Adeta Milli takım yedeklerden oluştu, başarı beklemek hayalden öte bir şey değil.
|
Adam Hastalıgından dolayı türkiyede pek duramadı kendi takımı Gs deki oyuncuları bilmez bizim MEhmet YILDIZ'I tanıyor. Yıllardır Türkiyedeki Fatih TERİM ise maalesef göremıyor lanet olsun böyle düzene
|
[QUOTE=kaya0758;373869][B][I]feldkamp bu yazıyı nrede yazmışki zaman gazetesimi birisi bi bilgi verirse i olur[/I][/B][/QUOTE]
zaman gazetesinde yayınanmış bu yazısı bende oradan aldım. |
bunu koskoca feldkamp diyor o zaman bizim bir şiy dememize gerek yok fatih terim utansın utanma warsa.
|
ben diyorum dilimde tü bitti vallah bu adam hoca falan degil ( Fatih) Ingilterde yaptigini aynisini yapacak 0 cekip gelecek baska da bir sey yapmayacak bakin siz.Türkiyenin markasi halindeki oyuncuyu kadrodan cikariyor( yildirayi) en iyi top saklayan Mehmeti davet etmiyor.bu adamin hocaliginde süpe ederim ben.
|
-->: K.H.FELDKAMP-Mehmet Yıldız nerede?..
ŞEREF.İZ TERİM'e ŞEREFLİ VE OBJEKTİF Bİ YORUM.!
|
gerçekten çok güzel bir yazı yazmıslar brova
|
[B]Vay...Be....Vay..
Feldkamp 80 Yaşında OLmasına Rağmen, Bunları Görüyorsa. Neden Fatih Terim Görmüyor. Annamıyorum. İnşallah Hata Yaptığını Anlar.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;373901][B]Vay...Be....Vay..
Feldkamp 80 Yaşında OLmasına Rağmen, Bunları Görüyorsa. Neden Fatih Terim Görmüyor. Annamıyorum. İnşallah Hata Yaptığını Anlar.[/B][/QUOTE] [B]hata yaptığını mevlüdün oyunundan sonra anlamıştır ;)[/B] |
ya arkadaş feldkamp gibi bi adam bile bunu anlayabilmiş.aslında fatih terim de yaptığının yalnış olduğunu anladı ama bunu söyleyemiyo bence
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |