![]() |
--->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖNÜ
BU AZİM VE KARARLILIK SİZDE OLDUĞU SÜRECE, DESTEĞE DEVAM......
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]ya millet şu gülo'yuda götürün kız gitmeyi çok istiyo aranıza katın getsin:)[/COLOR][/B]
|
[B][QUOTE=sivaslı-elif;374781][B][COLOR="RoyalBlue"]ya millet şu gülo'yuda götürün kız gitmeyi çok istiyo aranıza katın getsin:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
Gelsin Tabikide, Her Keze Her Kişiye Kapımız Açık Bekliyoruz. İrtibata Geçerse Seviniriz.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;374782][B]
Gelsin Tabikide, Her Keze Her Kişiye Kapımız Açık Bekliyoruz. İrtibata Geçerse Seviniriz.[/B][/QUOTE] [FONT="Fixedsys"][B][COLOR="RoyalBlue"]valla eyüp ona söle oda bana özel msj atıp duruyo sanki bn gidicemde:) gülo duy bak seni bekliolar:)[/COLOR][/B][/FONT] |
[B][QUOTE=sivaslı-elif;374784][FONT="Fixedsys"][B][COLOR="RoyalBlue"]valla eyüp ona söle oda bana özel msj atıp duruyo sanki bn gidicemde:) gülo duy bak seni bekliolar:)[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]
İnşallah Bekleriz. Her Kim Olursa Olsun Sivaslı Olsun Yeter [/B] |
Hmm karnelerden sonra ben mezara qidiom:d artık mezaara qelirsinzz:D
|
[B][QUOTE=GuLo;374794]Hmm karnelerden sonra ben mezara qidiom:d artık mezaara qelirsinzz:D[/QUOTE]
Valla Gulo Sen Benim Yerimde Olsan Heralde Daha Kötü Olurdun. Ben Kaç Tane İşi Bir Arada Yürütüyom. Tek Tek Sayalımda Gör :D -Kulüp Maçları -İdmanlar -Okul -Okul Takımı -Okul Takımı İdmanı -Okul Temsilciliği Toplantıları -Okul -Dersler -SivasSpor.Com Daha Çok Var Ama Şimdi YazarsaM oLmaz. Önemli Olan Herşeyi Bir Arada Yürütmek. Benimde Amacım Bu. İnşallah Bunların Üstesinden Geliceğim.[/B] |
Ben demiştim bu Eyüphan'da çok meziyet var diye ayrı konu başlığı açmak gerekecek diye,, bu hızla giderse tutabilene helal olsun....
|
çalışkan çocuk çalışkan aslanım benim
|
illa liseli deil yaaw genç olsun yeter :D:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:55. |