SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÇEYREK FİNALDEYIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19278)

titizyiğido 16.06.2008 00:03

--->: TÜRKİYE : 3-2 : Çek Cumhuriyeti

ben şahsen portekiz maçından sonra milli takımdan hiç ümitli değildim ama milli takım tam tersi bize büyük bi mutluluk yaşattı hepsine gönülden teşekkürler

XXCakir58 16.06.2008 00:09

-->: TÜRKİYE : 3-2 : Çek Cumhuriyeti

Helal olsun. Vallaha ne mutlu oldum, ama 0-2 den sonra kaybedecegimizi düsündüm.
A Milli Takim yine kendisini gösterdi ve goller atti. Volkana kizdim, cünkü duraklamalarda 2 dk uzatma kalmaya dogru kirmizi kart gördü. Mac bitene kadar dayansaydin.
AMa allahima sükürler olsun ki kazandik. Insallah daha cok iyi oluruz.

sivaslı-elif 16.06.2008 00:13

--->: TÜRKİYE : 3-2 : Çek Cumhuriyeti

[B][COLOR="RoyalBlue"]ÇOK GÜZEL OLDU
AMA SONUÇ ZORLU OLSADA BENİ ÇOK ŞAŞIRTMADI BN ZATEN DİYODUM YA 2-1 YADA 3-2 DİE ÇOK ŞÜKÜR YENDİK...[/COLOR][/B]

Fatih Bayrak 16.06.2008 01:20

Maçın sessiz kahramanı

[COLOR="Red"][B]Maçın sessiz kahramanı

Bayern Münih ve Milli Takımımız'in yıldız oyuncusu Hamit Altıntop, sessiz sedasız maçın kahramanı oldu.

İlk bakışta takımda kurtarıcı olarak Arda ve Nihat göze çarpıyor ama Hamit de en az onlar kadar galibiyette önemli rol oynadı.

Çek filelerine gönderdiğimiz üç golde de Hamit'in imzası var. 75. dakikada Arda'nın, 87 ve 90. dakikada Nihat'ın attığı gollerin asistleri Hamit'ten geldiı ve maçın görünmez kahramanı oldu.[/B][/COLOR]

[COLOR="Navy"][COLOR="navy"]Arkadaslar hepimize hayirli olsun ama bu alinti yaptigim yazida yerinde bence [/COLOR][/COLOR]

oNuR 16.06.2008 03:14

--->: ÇEYREK FİNALDEYIZ

Sayın Terim Arda'nın yaratıcılığına dua etsin,dua etmekle kalmasın artık inat yapmayı bıraksın,hamit'in bek de oynamadığını öğrensin..Eeer haLa öğrenemiosa Çek maçının bi özetini izLesin ilk golü,sabrinin bek e hamitin ortanın sağına geçer geçmez bulduuumuzu biri şu adama anlatsın,göstersin,bişiler yapsın canım!!!

Abdullah DuMaN 16.06.2008 07:16

-->: ÇEYREK FİNALDEYIZ

HELAL OLSUN NİHAT VE ARDAYA ARDA 3. GOLDEN ÖNCE VOLKANA HADİ AT TOPU DEDİ TOP GELDİ NİHAT İYİ DÖNDÜ PENALTIYA GEREK KALMADI

GLoBe-Y-Gençlik 16.06.2008 08:03

helal olsun hepınıze yaptınız yıne yapacagınızı szı gıdıler turklerı gecemezlerrrr..

58memo58 16.06.2008 08:36

Cok güzel bir karsilasma oldu, 2-0 gerideyken cekler sanki maci kesin almis gibi onadi sonrada bizden 3 gol yigince göz yaslarini tutamadilar. Insallah kupayi aliriz. Bütün dünya türklerin gücünü gordu.

Arif Coşkun 16.06.2008 08:45

Özellikle 2.yarı üstün bir performans gösteren millilerimiz galibiyeti çok hak etti.2-0 dan oyunu kısa sürede 3-2 ye taşımak her takımın işi değil bence.Bu başarılarından dolayı milli takımımızı yürekten kutluyor başarılarının devamnı diliyorum.

mesut_koçak_58 16.06.2008 08:51

vala dun ne sevındım yerımde duramadım bi 14 lü olcadiki tak tak :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:26.