![]() |
--->: UĞUR YILDIRIM KALACAK!
Ya, az önce gazetede okudum, Eskişehirspor'dan süper teklif varmış Uğur Yıldırım'a acayip üzüldüm. Tam o hızla sitemize girip bu konu hakkında forum açayım derken bu başlığı görünce rahatladım.
Bence kesinlikle, bir yere gitmemeli. Hele de [B]UĞUR YILDIRIM [/B]bu sene süper Yıldızımız olacak. Geçen sene nasıl Mehmet Yıldız ile Mohammed Ali konuşulduysa bu sene de UĞUR YILDIRIM konuşulacak, göreceksiniz. Madem yıldız oyuncu alamıyoruz, bari elimizdekileri kaçırmayalım. . |
bizde bilirdik manitaya çiçek almayı lakin sivasın maçi vardi bilete verdik parayı
|
-->: UĞUR YILDIRIM KALACAK!
[B]Takımda kalması gereken bir futbolcu gelecek yıl daha iyi işler yapacağına inanıyorum... Bu arada Eskişehirspor'da teklifte bulunmuş...[/B]
|
uğurun kalmasına çok sevindim.
|
Ugur Gercekten Cok Kaliteli Bir Futbolcu..Ve Iyi Bir Insan..
Bunu Hollanda da Heerenveen de Ispatlamistir.. Ve Zidane Gibi Yildizlari Geride Birakarak Frikik Krali Olmustur.. Ama Hayatinin En Yanlis Seyini ''Hollanda'' Milli Takimini Secmekle Yapmistir'. Turkiye Milli Takim'in Teklifini Red Edip..Hollanda Milli Takim'a Gitmisdir. Zaten Ondan Sonra Performansi Baya Bi Dusmustu.. Gozunden De Ameliyat Olmus.. Az Forma Sansi Buldu Ama Göl Ve Asisti De Var, Bence Böyle Futbolcu Kalmasi Lagzim.. Herkesin Dedigi Gibi..Seneye Forma Bulabilirse Patlama Yapabilir.. Kendisiylede Fotograf Cekinmistik Hollandada.. |
BAS GAZA YİĞİDOM BAS GAZA KİM TUTAR SENİ BAS GAZA
KUPALAR SENİN HİÇ DURMA HADİ HEPSİNİ SİVASA TOPLA |
Ugur Yildirim cok iyi bir oyuncu. Bence kalmasi iyi oldu.
Paylasim icin sagol. |
bende zaten kalmasindan yanayim
|
[B]Kaliteli futbolcu kalsın tabi...[/B]
|
[B]Insallah bu sene patlar ve ugur'dan yararlaniriz[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:49. |