![]() |
-->: TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE(şiir)
Hepsini kutluyorum. Anlinin teriyle top kosturdular. Ayrica bizim direkten dönen top ve rüstü hatali gol yemeseydi simdi biz finaldeydik.
Paylasim icin sagol. |
--->: TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE(şiir)
[B]Böylesi maçlarda istatiskler konuşur derlerdi inanmazdım,gerçektende Almanya milli takımı çok kötü bir futbol sergiledi.Bu sergilediği kötü futbolun üstüne maçi alması hepimizi hayel kırıklığına uğrattı.
Almanya milli takımı böylesi güzel organizasyonlara hep katıldığı için maçların ortamını,neyin ne olucağını,maçin anlayan takımdır. Almanya milli takımı yine bir turnuva takımı olduğunu kanıtladı,tecrübelerinin üstüne tecrübe kattılar. Sakın ha..Arkadaşlar milli takımımızı kötülemeyelim...Bu maç öncesi çok dar bir kadromuz vardı. Elimizdeki tüm kozlar ise ya sakat,yada cezalıydı.Neredeyse maçı biraz zorlasak alıcaktık. Herşeyin hayırlısını dilemekten fayda var.Şükürler olsunki Avrupayı dize getirmeyi bildik. Şükürler olsunki böyle güzel organizasyonlarda yer alıyorsun.Bundan sonra 2010'da milli takımımızı kupanın sahibi olarak görmek istiyoruz.[/B] |
--->: TÜRKIYE SIZINLE GURUR DUYUYOR!
[I]Böylesi maçlarda istatiskler konuşur derlerdi inanmazdım,gerçektende Almanya milli takımı çok kötü bir futbol sergiledi.Bu sergilediği kötü futbolun üstünr maçi alması hepimizi hayel kırıklığına uğrattı.
Almanya milli takımı böylesi güzel organizasyonlara hep katıldığı için maçların ortamını,neyin ne olucağını,maçin anlayan takımdır. Almanya milli takımı yine bir turnuva takımı olduğunu kanıtladı,tecrübelerinin üstüne tecrübe kattılar. Sakın ha..Arkadaşlar milli takımımızı kötülemeyelim...Bu maç öncesi çok dar bir kadromuz vardı. Elimizdeki tüm kozlar ise ya sakat,yada cezalıydı.Neredeyse maçı biraz zorlasak alıcaktık. Herşeyin hayırlısını dilemekten fayda var.Şükürler olsunki Avrupayı dize getirmeyi bildin. Şükürler olsunki böyle güzel organizasyonlarda yer alıyorsun.Bundan sonra 2010'da milli takımımızı kupanın sahibi olarak görmek istiyoruz. Bize Türk halkına verebileceğin en güzel hediyeyi verdin,artık ölsemde gam yemem :) Milli takımımıza bundan sonraki turnuvalarda başarılar dilerim.[/I] |
[B][COLOR="Red"]Türkiye : 2 - Hakem : 3..!!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Bize Bu Gururu Yasattıgınız İcin Cok Tesekkür Ederiz..!!![/COLOR][/B] |
[B]Dünyanın gözü önünde oynanan OYUNU herkes izledi. İnanıyorum ki Sivassporumuz gibi Milli Takımımızda şampiyonada GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU oldu. İsviçre milli takımı sahada 11 kişiyle yenemezken 3 kişiyle yenmeyi başardı. Tarih bu GÖREVLENDİRİLEN Massimo Busacca, Matthias Arnet, Stéphane Cuhat hakem üçlüsünü unutmayacak.
Evet Türkiye Sizlerle Gurur Duyuyor Tebrikler Türkiye Teşekkürler Milli Takım TEBRİKLER-TEŞEKKÜRLER BİZLERE BU MUTLU GÜNLERİ YAŞATTIĞINIZ İÇİN[/B] |
-->: TÜRKIYE SIZINLE GURUR DUYUYOR!
TÜRKİYE 2 HAKEM 2 ALMANYA 1 MAÇ SONUCU
|
hepsi ile ayrı ayrı gurur duyuyoruz bu sefer olmadı ama bir gün bu kupa bizim olacak
|
Sizlerle ne kadar gururlansak azdır.
Sizleri ne kadar övsek azdır. Bu bir Milli davadır. BU işte Fenerlisi, Cimbomlusu, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu olmaz. Orada herkes aynıdır. Hepsiyle gurur duyduk. Tüm dünyaya birkez daha bizi başarıyla tanıttıkları için Fatih Terim'den, yedekte ki son futbolcuya kadar herkese teşekkürler. Gerçekten de; TÜM TÜRKIYE SIZINLE GURUR DUYUYOR! . |
[B]hepsiyle gurur duyuyoruz
yürekle oynayip son ana kadar ellerinden geleni yaptilar sakatlarimiz kart cezalilarimiz olmasaydi dahada iyi yerlerde bitirebilirdik artik tüm dünya TÜRKIYEden konusuyor MILLI TAKIMDA GÖREVLI OLAN HERKESE TESEKKÜRLER NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE[/B] |
--->: TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE(şiir)
Köylüm yüreğine sağlık. Güzel bir şiir olmuş, şiirini severek okudum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16. |