![]() |
--->: Bilica : Başarı İçin Burdayım
bılıca uzun yıllar yıgıdoya hızmet eder basarılı olur ınsallah sampıyon yıgıdo
|
Bilica beklediğimden iyi çıktı inşallah bu şekilde devam eder takıma uyum sağladıkca daha da yararlı olacaktır diye düşünüyorum
|
-->: Bilica : Başarı İçin Burdayım
braga macinda iyiiydi cok iyi kesiciama tek kotu yani oyun kurmak onuda ilk maci oldugu icin yaptigina inaniyorum ozellikle kullandigimiz kornerleri bilicaya kesiyoduk cok uzun olmamasina ragmen iyi yukseliyo
|
-->: Bilica : Başarı İçin Burdayım
Bence bize faydali olacak bir oyuncu. Braga macinda izledim harikaydi. Insallah cok iyi olacak, Sivasspor icin gol atacak. Hakkinda hayirlisi.
|
[QUOTE=anilcan213;391895]evt braga macında süperdin...alkışlıyorum.peehhhh. bırak yaw murat sözgelmez varken seni oynatana bn hoca demem....[/QUOTE]
valla doru sölüosun murat sözgelmez 10 gömlek üstün bi adam.muratın yedegi olur ancak bu adam maçta gördük saçma sapan top şişiriyor yılın stoperi seçmişlerse seçildigi sene hiç stoper yokmuş demekki |
1 maçla futbolcu değerlendirilmez , şu cahil cahil yorumları bırakın, zaman kimin iyi kimin kötü oldugunu gösterir.
|
iyi oyuncu inşallah uyum sağlar
|
inşallah hayırlısı olur. bizde bekliyoruz
|
ınsallah dedıklerının fazlasını yapar takıma aynı zamanda parada kazandırırsın.
|
etkılı bı ısım degıl su ana kadar ama ılerde daha ıyı maclar oynayabılır tam alısmamıs olabılır...yınede ıyı bı transfer sıvasspora yararlı olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:14. |