![]() |
--->: sc braga maçı trt1 de
[B]TRT 1 Teletext sayfasinda Cumartesi ve Pazar günlerindeki Program yayin akisinda Baktim. Mac hakkinda hic bir sey yazmiyor....[/B]
|
tesekkurler trt1 sizden bunu bekliyorduk zaten
|
-->: sc braga maçı trt1 de
allah cok sükür maclara baka biliyoruz
|
haber için eyvallah. inş 2-0 veya 3-0 gibi farklı skorla galip geliriz.
|
ya deplasman hangi kanaldan verilior bi bilgisi olan var mı
|
bu iyi oldu bizde pzt vea salı yola cıkcaktık ama kesşke 2. maç bizim sahada olsaydı
|
Arkadaşlar evet Pazar günü trt1 de maçı naklen verecek.Ayrıca teletexten bakan arkadaşlara da sesleniyorum boşuna teletexe bakmayın Teletexte verilmemesi normal çünkü maç aniden programlarına girdiği için yazmıyor ve Trt1 reklamlar sırasında intertoto maçının fragmanını yayınladı.Artık içiniz rahat olsun.Birde deplasmandaki yayını Trtnin vermeyeceği kesin.Ama Kanal 1 veya show tv yada cnn türk mutlaka bunlardan biri verir...Ayrıca ben Tvdan değil stadda izleyecek olanlardanım.Ama çok üzülüyorum neden mi? 90 dkdır koltukta mecbur oturtuyolar hiç destek veremiyoruz bağırın diyorum nafile ayağa kalkıyorum arkadakiler göremiyor diye beni oturtuyolar...Yazık vallaha yazık.Eğer böyle destek vermemeye devam edeceksek ben bir daha stada gitmeyeceğim.Taki desteklenene kadar.Lütfen artık buna bir çare bulalım. Nerede o bizim yeniçeriler grubu 2.ligdeyken ne güzel destek verirdik ama şimdi maratonun yanındaki küçük grubtan başka grub desteklemiyor...Onların sesleride fazla gelmiyor...Haydi yiğidolar lütfen maçı çekirdekle değil sesinizle destek verin.Bak o zmn oyuncularımız neler yapıyor.Ayrıca şuana kadar hiç desteklemediğimiz maçlardan az gollü bir skorla bitiyor yani 1-0 2-0 1-0 1-0 bu şekilde sonuçlar çıkıyor. Eğer destek verebilseydik en az 3 gol üzerinde skorlar olurdu diye düşünüyorum....
|
[QUOTE=ofozturk;388004]haber için eyvallah. inş 2-0 veya 3-0 gibi farklı skorla galip geliriz.[/QUOTE]
karedş biras zor gibi bence hedefin gol yemeden yenmek olması lasım |
ABİ TRT İYİ KANALDA BİZİM TV ÇEKMİO MAÇTAN BİR ZEVK ALAMIOM.BOZUK ÇEKİO.
|
-->: sc braga maçı trt1 de
zaten tahmin etmistim TRT 1 verecegini. Insallah kendi sahamizda bragayi farkli yenip, deplasmanda zorlanmayiz.
Paylasim icin sagol. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:00. |