SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   BRAGA HOCASI EMİN GİBİ. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19801)

kaya0758 19.07.2008 10:53

--->: BRAGA HOCASI EMİN GİBİ.

[B][I]yahu ben şehri çok fazla kenetlenmiş görmedim haydin gaza gelelim biraz biletler tükensin.şu adamların stadda ayaklarını titretelim.[/I][/B]

yeniceri_can 19.07.2008 12:18

[B]hadi bakalım sayın jesus göster kendini .[/B]

buraks58 19.07.2008 19:27

braga temkinli

Braga temkinli!
Sivasspor ile İntertoto Kupası 3'üncü tur ilk maçında yarın karşı karşıya gelecek Sporting Braga'nın teknik direktörü Jorge Fernando Pinheiro de Jesus, "Sivasspor ile tur şansımız eşit oranda. Önceki maçlarını izledim. Çok iyi bir takımla oynayacağız" dedi.

Özel uçakla kente gelerek kalacağı otele yerleşen Sporting Braga'nın teknik direktörü Jorge Jesus, basın toplantısı düzenleyerek maçla ilgili düşüncelerini aktardı. Sivasspor'un çok güçlü bir takım olduğunu belirten Jesus, "Çok güçlü bir takım olduklarını biliyoruz. Buraya ikinci maç için avantaj elde edeceğimiz bir skor almak için geldik. Bizim için alacağımız bir bareberlik çok iyi bir sonuç olacaktır. Sivasspor'un Karadağ temsilcisi ile oynadığı iki karşılaşmayı da izledim. Son derece iyi futbol oynuyorlar. İki takımın tur şanslarını yüzde 50 olarak görüyorum" diye konuştu.

Türk futbolunun da sürekli yükselen bir trend içerisinde olduğunu ifade eden Jesus, "Türk futbolu Avrupa'da yükselmeye devam ediyor. Türkiye'yi yakından takip ediyoruz" dedi.

Bu arada Sporting Braga, Sivasspor maçı öncesi son çalışmasını 4 Eylül Stadı'nda yaptı. Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde çalışan konuk ekibe Sivasspor kulübü antrenman için 20 adet futbol topu verdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın sadece ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutuldu. Çalışmalar daha sonra basın ve taraftara kapalı olarak devam etti. Antrenman sonrasında yeniden kaldığı otele dönerek kampa giren kırmızı-beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.

yerliturkuaz 19.07.2008 19:39

[B]Bu kadar kesin konuştuğuna göre daha bizi tanımıyor ne diyelim elendikleri zaman artık küçük bir araştırma yapar...[/B]

yigidolar_22 19.07.2008 23:45

brega mactan once emınmıs bız ıse mactan sonra emın olcas :D

Bekle bızı 2009 sukrusaracoglu uefa fınalı yıgıdolar gelıyor :D

alperen5841 20.07.2008 00:50

BIRAKIN KONUŞSUN BAKALIM BÖLE BÜYÜK KONUŞANLARIN BAŞINA GELEN GELİR ZATEN

Tuncay 20.07.2008 00:56

Adam ne desin elbet yenecez diycek.Arkadaslar sizde adamin korktugunu yuzune vurmayin.Ayip oluyor.Yarin mactan sonraki demecinde gercegi itiraf edecek ecik bekleyin.

Dark Force 20.07.2008 01:08

-->: BRAGA HOCASI EMİN GİBİ.

[B]Böylesi takımlar 90 dk. sahada gezer pozisyon vermez 1 gol atıp çıkar giderler..ama ben takımımıza güveniyorum...iyi bir futbolla galip geliriz....İnşallah[/B]

Yigido58_NL 20.07.2008 02:37

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Istedigi kadar emin olsun futbol bu,ne zaman ne olacagi belli olmaz,Insallah kazanan taraf biz oluruz.Haydi SivaSSporum al su maci
Basarilar SivaSSporum

emremoni 20.07.2008 09:24

o teknik direktor riske sokmasın daha:D:D:D biz eleyip uefa ya katılacagız sen daha riske sokma hocaaaaaaaaaaa inş:D:D:D:D:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:26.