![]() |
--->: İŞTE TUR FORMÜLLERİ
İNŞALLAH BAŞARIMIZ İNTERTOTODA KUPASINDADA TÜKENMEZ İNŞALLAH UEFA KUPASINI ALIRIZ BU MAÇTA EĞER HAKEM TUTMASSA BİZ KESİN YENERİZ
|
-->: İŞTE TUR FORMÜLLERİ
ALLAHIN İZNİ İLE TUR BİZİMDİR........................
|
zor dostum zor ama çok zor .!!!!!!!inşallah
|
İNŞALLAH UFAK BİR MUCİZE OLUR VE KAZANIRIZ İKİ FARKLI
|
BİZ ZORU HEMEN YAPARIZ İMKANSIZDA BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR AMA YINEDE YAPARIZ BU TURU GECECEZ
|
[B][I]......................................akın....................
abdurrahman.........sözgelmez........diallo...........hayrettin ...................... onur (devran-sezer).................... musa aydın.....................................ilhan ummak(faruk) .................... muhammed ali(sergio)....................... ........ mahmet yıldız .................cvetkhov(balili)......... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- olay her futbolcunun kendi yerinde oynamasıyla alakalı bişey diye düşünüyorum.[/I][/B] |
--------------- AKIN-------------
ABDURRAHMAN---SEDAT(MURAT)---DİALLO------BİLİCA(?) ----------------- KONFRY(ONUR)--------------- - MUSA AYDIN----- - -----DEVRAN------ SERGİO ------MEHMET YILDIZ------- BALİLİ---- |
olabilir ben önceki maçtada demiştim biz adamgibi oynuyalım elenirsekte elenelim.ben halen umutluyum,tur şansımız var inşallah alırız maçıda turuda,mümkündür.
|
beyler faruk çok iyi kimse şans vermemiş bence ilk 11 de yer almalı.
|
-->: İŞTE TUR FORMÜLLERİ
kaçırdıklarımızı bu maçta atacağız
3-0 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:39. |