SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Petkoviç Nerede? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20030)

bayram 31.07.2008 07:48

--->: Petkoviç Nerede?

Arkadaşlar herkes kendisine göre yorumlar yapmış lakin inter totodan elendik diyede adamın gelmemesi gerekliymiş gibi yorumlarda var lakin lig başlayacak ve bu durumdan mutlaka yönetimin bilgisi vardır sorun olsa zaten yönetim bir açıklama yapardı neden bu kadar ortalığı kaosa sürüklüyorsunuz anlamadım bu konuyu

bayram 31.07.2008 07:49

ayriyeten bu haberi siteye koyan arkadaşıda kınıyorum kesin olmayan bişeyi buraya eklediği için insanların hakkını yediği için bu zamana kadar bu haberine karşı çıkım sadece

idhem 31.07.2008 07:53

Kaçtı gitti vefasız.

Bize herşey reva.Bir kalecisinin alametinden haberi olmayan takımın ne işi var şampiyonlar liginde.Daha çok pişmemiz lazım çook.

Ceza filan verilmemeli.Direkt gönderilmeli.

Biz intertotodan neden elendik.Kaleci yüzünden.

Bütün fatura Petkoviçe kesilmelidir.O kadar.

Aydogan58 31.07.2008 08:17

[QUOTE=aircan;394999]hic kimse vazgecilmez degildir, kim olursa olsun, o formayi giymek icin can atan binlerce Sivasli genc varken elin avustralyalisi bi kulübü tiye alacak hic bir hareket yapmamali, ben hicbir zaman yanlis yapildigini görmedim, daima sahip cikildi, onun yaptigi su hareket tek kelimeyle amatörlüktür.[/QUOTE

evet dogru diyorsun ama!!! bence Petkovic degil-- teknik/heyet ve klüb amatörlügü yapiyor,,,
insan kendi adamina biraz sahip cikar ..............bence

Aydogan58 31.07.2008 08:22

--->: -->: Petkoviç Nerede?

[QUOTE=Dark Force;395024][B]Takımı yanlız bırakan adamlara taviz verilmemeli
İntertotodan elendiysek onun yüzünden elendik...

Türkiyede onun yerinde olmak isteyen onlarca kaleci var...[/B][/QUOTE]

niyeki,,,, petkovic mi o 2 golü-YEDIIIIIIIII ???
hicolmasa adam canavar gibi ordan oraya atliyor!!!!
Tabiki bu arada Akini unutmayalim.

yerliturkuaz 31.07.2008 08:34

[B]bulent hoca kendisi beyan etmisti petkovic`in milli takimda oldugunu ve biz Portekis`de iken kendisinin Sivas`ta idman yaptigini belirtmisti..

Ben sahsen Petkovic`in donmesini istemiyorum kalede Akin ve Volkan varken bu kale emin ellerde zaten...[/B]

ATGEÇMEZLİ 31.07.2008 08:39

[QUOTE=yerliturkuaz;395071][B]bulent hoca kendisi beyan etmisti petkovic`in milli takimda oldugunu ve biz Portekis`de iken kendisinin Sivas`ta idman yaptigini belirtmisti..

Ben sahsen Petkovic`in donmesini istemiyorum kalede Akin ve Volkan varken bu kale emin ellerde zaten...[/B][/QUOTE]

Volkan mı

muhahhahahah

70 metreden gol yiyene kaleci mi denir

idhem 31.07.2008 08:42

Bende onu yazacaktımki vazcaydım.

Akın'ı bilmemde Volkan'ı halı sahada oynatmam ben.Çok acemi.Yarın bigün Sivas-Kayseri derbisinde kalpten gider bu adam.

Petkoviç gönderilmeli ve yerine iyi bir kaleci alınmalı

Aydogan58 31.07.2008 08:43

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395073]Volkan mı

muhahhahahah

70 metreden gol yiyene kaleci mi denir[/QUOTE]

Volkanin yerine bir karpuzcu getirsen ..... daha müsayit olur!!!!

ATGEÇMEZLİ 31.07.2008 08:54

[QUOTE=idhem;395074]Bende onu yazacaktımki vazcaydım.

Akın'ı bilmemde Volkan'ı halı sahada oynatmam ben.Çok acemi.Yarın bigün Sivas-Kayseri derbisinde kalpten gider bu adam.

Petkoviç gönderilmeli ve yerine iyi bir kaleci alınmalı[/QUOTE]

Dida boştaymış alalım onu petkovicide dövelim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:28.