![]() |
[QUOTE=drummer]walla bende seviyorum kardeşim siteyi pc de giriş sayfası olarak ayarladım hemen girer girmez siteye dalıyorum sonra haberlere bile bakamıyorum.
tiryakilik oldu,tek huzursuzluğum birilerinin kendi görüşleri doğrultusunda formları yönlerdirmesi.kişilerin görüşlerine pek saygı yok. işlerine gelmedikleri konuları gereksiz ve kilitli başlık diye kaldırıp atıyorlar.formalarda küfür yok,saygısızlık yok,bölücülük yok ama anlamış değilim.[/QUOTE] [b]yok gardas kötü unsurlar olmadığı sürece kilitlenmiyor... ancak gündemi sivasspor'un dışına çıkarmamak gerekiyor malum...bu konuda da hassasiyet mevcut!!![/b] |
Tebrikler Günay Gardas, insallah bizde yavas yavas ilerliyoruz.
Gerci sahsen 58.mesajdan sonra yazmiyayim dedim ama tabi olmuyor. Kablumbaganin dedigi gibi, ulasamasamda bu yola bas koydumya... |
[QUOTE=gercek58li]Tebrikler Günay Gardas, insallah bizde yavas yavas ilerliyoruz.
Gerci sahsen 58.mesajdan sonra yazmiyayim dedim ama tabi olmuyor. Kablumbaganin dedigi gibi, ulasamasamda bu yola bas koydumya...[/QUOTE] [b]gardas haklısın insan belli sayılarda takılabiliyor :) bende 1967 olunca düşünmüştüm ama alışmış kudurmuştan beterdir misali olmuyor yani :)[/b] |
+imza ve +1967'siz nice 2000'ler olması dileklerimle..
(Kapak) |
Gardas özlettin kendini !!!
[QUOTE=mesocan]+imza ve +1967'siz nice 2000'ler olması dileklerimle..
(Kapak)[/QUOTE] merhaba mesocan gardas, nerelerdesin ya, özlettin kendini. Forumda birde siir bölümü actik gardas. Senin Sivasspor icin yazdigin o güzel siirlerini bekliyorum gardas ! :) |
hayırlı olsun gunay devlete millete...sivas ve biz 1967 gençlik sizlerle guru duyuyoruz :)
|
Basarilar dilerim
[QUOTE=mesocan]Selamlar yeniden...
öncelikle sitenin yeni hali için ellerinize sağlık.. ben cidden bi süredir uzaktaydım.. malumunuz kaset çalışmalarım var ve promosyonumuz başlayana kadar menecerim basın mensuplarından ve hayran kitlelerimden uzak durmamı tembih etti.. ama ben dayanamadım yine de geldim... :D Sizler olmadan Sivasım olmadan ben nasıl Mesut Bağrıyanık olabilirim ki... (evet bu da ünlü olunca aldığım yeni soyadım.. :p )[/QUOTE] Gardas, kaset calismalarin icin sevindim. Insaallah basarili olursun. Umarim meshur olunca, bizden Sivasspor.Com ailesinden uzak kalmassin. Cünkü burda her Yigidoya ihtiyac vardir. Her yigidonun yeri bellidir, gelmedigi an dikkat ceker ona göre :) Her zaman o güzel yorumlarini ve siirlerini bekleriz. Tekrardan kaset calismalarinda basarilar dilerim, bunu simdi ögrendim ne kadar sevindim bilemessin. |
[QUOTE=mesocan]Selamlar yeniden...
öncelikle sitenin yeni hali için ellerinize sağlık.. ben cidden bi süredir uzaktaydım.. malumunuz kaset çalışmalarım var ve promosyonumuz başlayana kadar menecerim basın mensuplarından ve hayran kitlelerimden uzak durmamı tembih etti.. ama ben dayanamadım yine de geldim... :D Sizler olmadan Sivasım olmadan ben nasıl Mesut Bağrıyanık olabilirim ki... (evet bu da ünlü olunca aldığım yeni soyadım.. :p )[/QUOTE] [b]way gardas helal olsun sana beee... hele diyordun bağlama ile metalica çalacam diye bu şekile bir ezgimi olacak kasetinde??? sen menejerleri salla yaw adamlar senin sırtından para kazansın sen çile çek :( bah tanıtım kasetini burda dinlettirecen ilk olarak tamammı??? bahtın açık kaset satışların tavanıda aşıp dama ulaşşın :D :D[/b] |
[QUOTE=gunay][b]ewettt bu msj ile ultra_sivas ve serhankaburcuğun daha önce girmiş oldugu 2000'ler klübüne bende girmiş bulunmaktayım... formlara daha nize yazılar yazmak ve bu klüpte birçok üyelimizle yer almak bana ayrı bir gurur verecektir... [/b][/QUOTE]
[highlight]vay be yakisir be sana gunayim iste taraftar diye buna derler sivasspor aski anlatilmaz yasanir desene gunayim sanada sivasspor.comun 2000 li üyeleri arasinda olmakta yakisirrrrrrrrrrrrr hayirli ugurlu olsunnnnnnnn[/highlight] |
[QUOTE=AyhanBayrak][highlight]vay be yakisir be sana gunayim iste taraftar diye buna derler sivasspor aski anlatilmaz yasanir desene gunayim sanada sivasspor.comun 2000 li üyeleri arasinda olmakta yakisirrrrrrrrrrrrr hayirli ugurlu olsunnnnnnnn[/highlight][/QUOTE]
[b]sağol abim fazla yalnız kalmasın dedim serhan abi ve onur... nede olsa sık görüyolar birbirlerini :D abi sivasspor olunca iş değişiyo sende bilirsin... en iyisi yapılana kadar en iyi biz olmalıyız :D[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:50. |