![]() |
--->: Tribün Şovdur
evet artık gerçek taraftar olmanın zamanı geldi geçiyor nerde eski sivasspor taraftarı 3.ligde bile bundan iyiydik hep destek tam destek tek ses tek yürek
|
Stadyuma alınmayacakların liste başına astaravisa yazın.
Buda kapak olsun:) Çekirdeğe ve çekirdekçilere kesinlikle hayır. Artık çağ atlama zamanımız gelmiştir.Şu modern futbola dönelim artık.İkinci lig takımı değiliz.Var yok meselemizdir Sivasspor. Aklınızı başınıza devşirin. |
beni baştan beri anlamadınız . niye hoşnut olmayacağım yaa.
demek istediğimi anlamadınız anlayamayacaksınızda. bende yenmesin diyorum . ama parasını verip o şekilde izleyenede zorlamayla engel olunmamalı diyoprum. hoşgörü lütfen. adam maça gelmeyip bilet almassa ne olacak? |
çekirdek yiyeceksen versin 10 ytl 1 liralık çekirdeğe yesin kardeşim. dışardan almak da yasak. al sana kulübe katkı.
|
[QUOTE=astaravisa;396315]beni baştan beri anlamadınız . niye hoşnut olmayacağım yaa.
demek istediğimi anlamadınız anlayamayacaksınızda. bende yenmesin diyorum . ama parasını verip o şekilde izleyenede zorlamayla engel olunmamalı diyoprum. hoşgörü lütfen. adam maça gelmeyip bilet almassa ne olacak?[/QUOTE] Ben her maça 100 bilet alabilirim. Bu şekilde aradaki farkı kapatabilirmiyiz sence? |
tribünler boş görünür öyle amca. tek başına ord hoş bi görüntü olmaz ama...
|
[QUOTE=astaravisa;396320]tribünler boş görünür öyle amca. tek başına ord hoş bi görüntü olmaz ama...[/QUOTE]
sen benim alacağım biletleri imkanı olmayan sivasspor tutkunlarına dağıtabilirmisin |
[QUOTE=Uzun;396322]sen benim alacağım biletleri imkanı olmayan sivasspor tutkunlarına dağıtabilirmisin[/QUOTE]
hocam senin gibiler lazım bu kulübe. |
hazırlayalım pankartları bayrakları meşaleleri 4 eylülü cehenneme çevirelim şaşırtalım rakipleri tek ses olalım boşuna dememişler yiğidolar toprağı deler taşı eridir
|
[QUOTE=Uzun;396322]sen benim alacağım biletleri imkanı olmayan sivasspor tutkunlarına dağıtabilirmisin[/QUOTE]
Eğerki bu konuda ciddiysen seni kutluyorum gardaşım. Sivasta olan yeğenlerimizden biri bu işi halledebilir,birine özelden mesaj at,o şekilde halledersiniz.Tşkler. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:21. |