SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   "Herkes bizi konuşacak" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20102)

pala_ökkeş 03.08.2008 19:54

--->: "Herkes bizi konuşacak"

[QUOTE=BirSubat2oo7;396886]Kayserispor ile oynanacak olan derbiyi alalım...
Sonra işimize bakalım.[/QUOTE]
Kayseri maçı neden derbi maç oluyor anlamıyorum!!!
Derbi zirvede olan yani ilk 3 ve ilk 4 arasında olan takımlar arasında oynanır.
Kayseri bizim dengimizmiki derbi olsun.

sinan-58 03.08.2008 21:13

-->: --->: "Herkes bizi konuşacak"

[QUOTE=pala_ökkeş;396888]Kayseri maçı neden derbi maç oluyor anlamıyorum!!!
Derbi zirvede olan yani ilk 3 ve ilk 4 arasında olan takımlar arasında oynanır.
Kayseri bizim dengimizmiki derbi olsun.[/QUOTE]

abi derbi ilk 3 ve ilk 4 arasında olan takımların oynadığı maçlar değil aynı şehirin takımlarının oynadığı maçlar dermidir mesela m.unt-chealse maçı derbi değil ama m.unt-m.city maçı derbi

pala_ökkeş 03.08.2008 21:29

--->: -->: --->: "Herkes bizi konuşacak"

[QUOTE=sinan-58;396905]abi derbi ilk 3 ve ilk 4 arasında olan takımların oynadığı maçlar değil aynı şehirin takımlarının oynadığı maçlar dermidir mesela m.unt-chealse maçı derbi değil ama m.unt-m.city maçı derbi[/QUOTE]
Hımm öylemi yeğenim,sağol aydınlattığın için.
Bunu bilmiyordum,bende dedim kayseri bizim tırnağımıza gelemezken ne işi var derbi merbi diye.

XXCakir58 03.08.2008 21:58

-->: "Herkes bizi konuşacak"

insallah daha konusacaklar bizimle ilgili. Insallah Sivassporu daha herkes görecek.
Paylasim icin sagol.

astaravisa 03.08.2008 22:30

[QUOTE=anilcan213;396877]davulcu o beş kelimedeil beş harf oluyor koptum burada yaw :D:D
nyse düşünce güzel o yeter olsun ben yinede koptummmmm[/QUOTE]
iyi beş rakam dememiş boşver :D

fatih_bm 03.08.2008 22:36

Zaten konuşuluyor yeterince.Biz arkadaşlarla hergün toplaşıp konuşuyoruz.Kimi zaman gülüyoz kimi zaman neler yapabiliriz diye düşünüyoruz.

metincetin58 03.08.2008 23:04

[QUOTE=pala_ökkeş;396887]Bunun için başlık açmaya gerekyoktuki,sivasspor zaten ilk 3 içinde yeralacaktır.
Enerjimizi "ŞOK KOMBİNELER" ve "1 YTL YARDIM" başlıklarına harcıyalım gardaşlarr.[/QUOTE]

[B]pala ökkeş dayı seni sevmeye başladım yaw :D:D:D:D:D[/B]

pala_ökkeş 03.08.2008 23:07

[QUOTE=metincetin58;396958][B]pala ökkeş dayı seni sevmeye başladım yaw :D:D:D:D:D[/B][/QUOTE]

Aşkolsun yeğenim:confused:
Yani şimdiye kadar sevmiyormuydunda şimdi sevmeye başladın ?

metincetin58 03.08.2008 23:15

:[QUOTE=pala_ökkeş;396962]Aşkolsun yeğenim:confused:
Yani şimdiye kadar sevmiyormuydunda şimdi sevmeye başladın ?[/QUOTE]

[B]bilmem aslında başlarda sevmedim dorusu sonradan içim ısındı:D:)[/B]

duman58 04.08.2008 00:00

[COLOR="Red"]Bence burada dikkat edilmesi gereken konu hocamizin SIVAS halkina sitemidir ki sonuna kadar hakli benim sahsi gorusumde hocaminkiyle ayni hatta hocamiz bir SIVAS'li olmamasina ragmen bu kadar ugrastiktan sonra biz hic bir sekilde destek olmadigimiz halde en iyi yaptigimiz is hocamizi ve yonetimi elestirmek ve ahkam kesmek halbuki SIVAS'lilar BULENT UYGUN kadar SIVASLI olsa ve takimina inanip sahip ciksalar SIVASSPOR nasil bir yerde olurdu hayal bile edemiyorum yaw o kadar aci ve uzuntuyle izliyorumki SIVASSPOR'un taraftar sitesinde kim SAMPIYON olur diye konu aciliyor ben bu ne bicim soru taabiki SIVASSPOR sitesinde herkes SIVASSPOR SAMPIYON olur der diye dusunurken bide bakiyorumki konuyu acan arkadas hakliymis nerdeyse SIVASSPOR'a inanan SIVAS'li yok ve ben sahsima inanmak dahi istercesine sinirlenip yorum yazmayi birakin bilgisayar'i kapatip gidiyorum onun icin suan tek istegim INASAALLAH BULENT HOCA bu siteye girmiyodur yoksa takimina inanmaktan vazgecer ve emin olun takimi calistirma sevki kalmaz gerci bencede artik SIVASSPOR'un bu seviyede olmasini SIVAS halki kaldiramiyor ucuncu lig SIVAS icin en iyisi ozaman SIVAS'LILAR AMACSIZCA tuttuklari o adi bizans takimlarini rahatca tutarlar kimseninde basi agrimaz son olarak diyorumki bu bizans takimlarini insanlarin kendi oz takimlarindan bile ustun tutacak kadar beyinlere empoze edenlere lanet olsun.[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:17.