SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kombinede Beklenen Olmadı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20178)

izmirliyigido 08.08.2008 08:37

--->: Kombinede Beklenen Olmadı

Hediyeden ziyade aynı sorunu bende yaşadım. Kombineler satışa çıkartıldığı zaman eski yerimi alamadığım gibi orta sıralar ve üstler kapatılmış, en altlardan ve kenarlardan vermeye çalıştılar.

Yahu daha yeni çıkartmışsın satışa bırak eski kombinesi olanlar eski yerlerini alsınlar. Kıyı köşe kalırsada 50 YTL 100 YTL eksiğine satarsın. Adaletsizlik vardı.

Ama şimdide tam açılmış bütün yerler, bizim Yiğidoları anlamak mümkün değil. Neden alınmıyor bilmiyorum. Bedava dağıtılmasını mı bekliyorsunuz.

.

beatifulgirl58 08.08.2008 09:05

Çoğu kişi yanlış algılamış. Zaten haberdede açıklandığı gibi taraftarlar bir beklenti içinde değiller sadece onlar verilen sözün tutulmamasını tartışıyorlar. Sonuçta sivaslıyız verdiğimiz söz de bizim bir gururumuzdur Verdiğimiz sözleri tutmalıyız. Ayrıca gerçektende tAraftarlar hediye olsada olmasada sivas spora imkanları yattiği takdirde yardım yapıyorlar. Küçücük bir çoğun yardımı bile sivas için kocaman bir yardımdır.Sivas sporda bizim bir ailemiz.Ayrıca haklısınız bu basına yansımadanda halledilebilirdi.Paylaşım için teşekkürler

celooz 08.08.2008 09:12

1500 adet kombine satan takim basarisiz oldugu zaman konusmaya hakkimiz yok arkadslar eminim 1500 kombinenin coguda ressmi dairelere yada buyuk is yerlerine hati ile yollanmistir...

zaya 08.08.2008 10:00

kesinlikle saçmalık.. hediye için kombine mi alınır yaa nerde var böyle bişi.. biz nasıl yarışacaz 4 büyüklerle o zaman, onlarda var mı böyle bir uygulama.. şok oldum resmen..

XXCakir58 08.08.2008 10:24

-->: Kombinede Beklenen Olmadı

hadi ama bütün kombineleri bitirelim.
Paylasim icin sagol.

Holigan Sivaslı 08.08.2008 11:26

[B]iyide millet enden kombine alsın ki mesela ben almayacağım...

Çünkü teknik direktörümüz bülent uygun daha lig başlamadan Fenerbahçeyi şampiyon ilan etti.

Oysaki geçen sene fenerbahçe il aynı puanla ligi kapatmıştık heycan bırakmıyor ki...

Fenerbahçenin gölgesinde ki bir sivassporlu neden maçlara gitsin ki ?[/B]

HaSiVasLıM58 08.08.2008 13:24

--->: -->: Kombinede Beklenen Olmadı

[QUOTE=FurkaN;398698][B]Hediyesi için kombine alan sadece biziz herhalde başka hiçbir takımda duymadım...[/B][/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][/B][/COLOR]
Kardeşim Yönetim daha ne yapsın ne ''her türlü avantajı taraftarın ayağına getiriyorlar sırf maçlara gelinmesi açısından elbette hem destek tezehurat mayetine ve gelir maddi destek unsuru ;Taraftar haklı olabilir bir söz varsa elbette yerine getirilmeli yoksa ben sanmıyorumki 3/krş luk kaşkola anahtarlığa tenezül edilsin..Şöyle bir başınızı çevirin bakın Ankara'ya başkentimize bir çoğumuz bilir sık sık ifade ettim biletler 0.50 krş/1 ytl aralığında ve bunla bitmiyor işin ilginç tarafı geçen sene yada bir önceki sene Ankara takımları 10.000 forma verdi ama bir istekleri vardı maça gelebilenler o formaya hak edebiliyordu ve diğer II.si 06'Daki taraftarı Belediye otobüsleri tarafından ücretsiz maç başı ve bitimi ile servis yapıyorlardı vede daha önce belittiğim gb köfte arası ekmek ayranda taraftara dağıtmazlarsa iyidir gerçekten bana ilginç gelmez ve eminimki asla şaşırmam..

deplasman 08.08.2008 15:46

herkes karşılık beklemeden kombinlerını almalı

titizyiğido 08.08.2008 15:50

bizim tarftara hediye olarak çekirdek verselerdi şimdiye stadı dolduracak kadar kombine satmiıştık

deplasman 08.08.2008 15:52

[QUOTE=titizyiğido;398921]bizim tarftara hediye olarak çekirdek verselerdi şimdiye stadı dolduracak kadar kombine satmiıştık[/QUOTE]

ALLAH iyiliğini versin gardaşım gulmeyede nıyetım yoktu:d

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:18.