![]() |
--->: "Agresif Takım Kuruyoruz"
takımı revize etti elde var sıfır aldığın adsamlardan süper olan yokki nasıl agresif oynatacan hocam ben anlamış değlim
|
[B]Tum Sivas`lilarinda bekledigi buydu zaten yensek de yenilsekde seyir zevki veren bir takim kurmamiz gerekir umarim Hollanda kampinda bunu yaparlar...[/B]
|
-->: "Agresif Takım Kuruyoruz"
Hocam sen isini bilirsin. Bize karismak düsmez. Hayirlisi olsun.
|
HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM, BU YIL AGRESİFİZ ABİ...... DOKUNMAYIN....
|
mhhhhhhh......!!!!
bizim takimi??? Agresif Takım Kuruyoruz haaaa.......!!!! bu yaptigimiz Transfer`lemi.....!!!! Gecen sezonun perfomansini yakalaya bilirsek verilecek sadakamiz olsun...... |
orta saha çok kötü...
mücadele ve top yapma gücü çok düşük bir takım... böyle bir takım topu ileride nasıl tutacak merakla bekliyorum.. ama bülent hocaya her zaman her yerde güveniyorum... |
[QUOTE=spainloco;399731]Bulent hoca işini bilir kimse merak etmesin[/QUOTE]
aynen sana katılıyorum......... |
agresif takım kuracağız derken biçmeyelim milleti.
biz bu sene agresiftik zaten. hakemler acımıyor direk atar hiç düşünmeden. yaratıcı futbolu deneyelim hoca. şampiyon olmak istiyorsak futbol oynarak olacak bu, keserek biçerek şampiyon olunmaz. |
-->: --->: "Agresif Takım Kuruyoruz"
[QUOTE=eldimi;399926]agresif takım kuracağız derken biçmeyelim milleti.
biz bu sene agresiftik zaten. hakemler acımıyor direk atar hiç düşünmeden. yaratıcı futbolu deneyelim hoca. şampiyon olmak istiyorsak futbol oynarak olacak bu, keserek biçerek şampiyon olunmaz.[/QUOTE] [B]Biz ne zaman keserek biçerek futbol oynadık bana geçen yıldan bir örnek ver... Eğer fizik mücadeleye kesmek biçmek diyorsan senin futbolun başka bir şey onun adıda futbol değil...[/B] |
ben anlamaz bir sıfır olsun bizim olsun.
ne zaman önde bastık topla biz oynadık o zaman yenildikbu şekilde oynayıp yenilmenin acısı biraz daha farklı............................. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:43. |