![]() |
--->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
Bence AhmetTuran90,Yiğiter ve jakobieen
|
eyüphan bide mustafa başka kim olacak:D
mustafa bu arada pişmaniye var pişmaniyeci:D |
[QUOTE=davulcu;408022]eyüphan bide mustafa başka kim olacak:D
mustafa bu arada pişmaniye var pişmaniyeci:D[/QUOTE] [B]:Dpişmaniyeciyiz biz çekirdekçi degiliz...:Dçekirdek yicegime pişmaniye yerim agzım tatlanır... Sende site birazz dikkat çekiyorsun abi ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım dünya teşekkür etme rekorunumu kıracaksın:D:D[/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;408030][B]:Dpişmaniyeciyiz biz çekirdekçi degiliz...:Dçekirdek yicegime pişmaniye yerim agzım tatlanır...
Sende site birazz dikkat çekiyorsun abi ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım dünya teşekkür etme rekorunumu kıracaksın:D:D[/B][/QUOTE] olum senin abin fair play ruhlu bilmiyomusun sen:D pişmaniye var pişmaniyeci:D |
[QUOTE=lise!mustafa;408030][B]:Dpişmaniyeciyiz biz çekirdekçi degiliz...:Dçekirdek yicegime pişmaniye yerim agzım tatlanır...
Sende site birazz dikkat çekiyorsun abi ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım dünya teşekkür etme rekorunumu kıracaksın:D:D[/B][/QUOTE] bütün yazılan mesajları okuyorum mustafa:D:D |
valla banane kiç dikkat çekmek istemem
|
[QUOTE=EyüphanAydın;407968][B]Mustafa böyle bir fikir senin gibi değerli insandan gelebilirdi.Bu konuyu bizlerle payaştığın için teşekkür ederiz.:)
Sitemizde senden başka dikkat çeken üye göremiyorum :D Çünkü seni gece rüyamda görsem korkarım :D[/B][/QUOTE] HortLak dimi Hacı:D:D:D:D zaten maça qiderken Korktum:D:D |
[B]Benim dikkatimi şu anda kimse çekmedi,ancak sitede gerçekten çok uğraşan büyüklerimiz bulunmaktadır.[/B]
|
[B][QUOTE=zarali_sansar;407978][B]ULAN TABİ Kİ SİZSİNİZ SİTENİN EN DİKKAT ÇEKEN ÜYESİ EYÜP İLE MUSTAFA :D
KOCALİNDE MURAT SARI ABİNİN DEDİĞİ GİBİ SİZİN İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOKMU DURMADAN SİTEDEMİSİNİZ :D İŞİNİZ GÜCÜNÜZ SİTEYİ KARIŞTIRMAK :D[/B][/QUOTE] Beni mustafayla karıştırma :) Mustafa banlı bir üye , benle onu muhattap etme ! :D[/B] |
Bnece bu sitenin en dikkat cekeni Eyüphan Aydin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43. |