![]() |
--->: Yiğidolar İftarda Buluşacak !
[QUOTE=fatih_5834;410502][FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]SELAMUN ALEYKUM.. MALESEF BU SENE SIZINLE BIRLIKTE OLAMIYCAM.CUNKU SIMDI MANISA/ALASEHIRDE ASKERDEYIM..VE ASKERIYENIN KAFESINDEN GIRDIM INMTERNETE:)SIZE IYI IFTARLAR.ALLAH KABU7L ETSIN..SAFAK:KARANLIK:448:)[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][CENTER]gardaşım hayırlı teskereler sayılı gun cabuk gecer.[/CENTER][/B] |
cok güzel bir organizasyon allah hepinizin orucunu kabul etsin
|
[B]ARANIZDA OLMAK ÇOK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ İNŞALLAH SENEYE TÜM ORGANİZELERDE GÖRÜŞÜRÜZ...GİDECEK HERKESİN ŞİMDİDEN AYAKLARINA SAĞLIK[/B]
|
afıyet olsun herkese şimdiden bende olmak isterdım ama olmadı napalım
|
-->: Yiğidolar İftarda Buluşacak !
aiyet olsun beyler 102 ülkeden 43,000 üyemiz var ben gündüz vardıyasındayım sadece 50-60 kişi oluyoz gece vardıasından haberı olan varmı gerıye kalanlar oradamı acaba ???
|
Allah daha nice yillara nasip eylesin. Insallah devamli böyle organizazyonlar olur.
Paylasim icin sagol. |
bende aranızda olmak isterdim ama işim dolayısı ile rusyada olduğum için aranızda olamayacağım hepinize şimdiden hayırlı iftarlar afiyet olsun
|
[B]Şu son günler nasıl geçicek :) Sabırsızlıktan ölüceğim :D Yarın bir geçsede iftar yemeğinde buluşabilsek[/B]
|
[B]vakit bitti,davetler yapıldı iştirak eden edecek etmeyen üzülecek....yarın çok güzel olacak...resimlerde buluşuruz artık :)[/B]
|
bende üyeyim katılabiliyom mu
nerde bu iftar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12. |