![]() |
Brothers sen tek başına bir camiasın be gardaş. :wink: Maaşallahın var her konuda arı gibi çalışıyorsun,senin gibi bir taraftarımız olduğu için çok şanslıyız.Ama destek görürsen çok daha iyi işler yapacağına ben de inanıyorum.
|
ARKADAŞLAR BİZE SİZİN GİBİ DESTEK LAZIM.... SİZ VAROLDUĞUNUZ SÜRECE ALLAH'IN İZNİYLE BİZ BU İŞİ HALLEDERİZ... ÇOK GÜZEL PLANLARIMIZ VAR...
AMACIMIZ İSTANBULDAKİ YİĞİDOLARI BİR ÇATI ALTINA TOPLAMAK ÇÜNKÜ BİZ ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYIZ.. "VATAN 58 MEKAN 34" |
[quote=musti058]ARKADAŞLAR BİZE SİZİN GİBİ DESTEK LAZIM.... SİZ VAROLDUĞUNUZ SÜRECE ALLAH'IN İZNİYLE BİZ BU İŞİ HALLEDERİZ... ÇOK GÜZEL PLANLARIMIZ VAR...
AMACIMIZ İSTANBULDAKİ YİĞİDOLARI BİR ÇATI ALTINA TOPLAMAK ÇÜNKÜ BİZ ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYIZ.. VATAN 58 MEKAN 34"[/quote] gardaş dernek işinde yanındayım dernek kurulursa çok ii olur yapmamız gereken bi şey olursa söle gardaş hemen üye olalım |
[quote=dragon_58][quote=musti058]ARKADAŞLAR BİZE SİZİN GİBİ DESTEK LAZIM.... SİZ VAROLDUĞUNUZ SÜRECE ALLAH'IN İZNİYLE BİZ BU İŞİ HALLEDERİZ... ÇOK GÜZEL PLANLARIMIZ VAR...
AMACIMIZ İSTANBULDAKİ YİĞİDOLARI BİR ÇATI ALTINA TOPLAMAK ÇÜNKÜ BİZ ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYIZ.. VATAN 58 MEKAN 34"[/quote] gardaş dernek işinde yanındayım dernek kurulursa çok ii olur yapmamız gereken bi şey olursa söle gardaş hemen üye olalım[/quote] +1967 |
----- :!: SENDEN BAŞKA SEVGİLİ TANIMAZ BU GÖNLÜM :!: ------
nasıl böle bi slogan olabilirmi? |
musti58 dernek hakkında bize bilgi weririmisin kurulma ihtimali warmı _?şuan derneğin durumu nedir_?
|
ŞU AN İÇİN DERNEĞİMİZ KURULMA AŞAMASINDA. FAALİYETLERE BAŞLADIK. AFİŞ BASKISI - STEACKER YAPIMI VB. İŞLERE BAŞLADIK. BAZI SORUNLAR VAR ONLARIDA AŞTIKTAN SONRA IHLAMURKUYU - ÜMRANİYEDE DERNEĞİMİZİ RESMEN AÇICAĞIZ. ÜYE OLMA BİLGİLERİ VE DİĞER BİLGİLER BURDAN DUYURULACAK. AYRICA WEB SAYFAMIZDA YAKINDA HİZMETE GİRECEK. SİVASSPOR YÖNETİMİYLEDE İLETİŞİME GEÇMEK ÜZEREYİZ...
|
inşallah gardaş dernek kurulmasını canı gönülden istiyorum
şimdiden hayırlı olsun |
ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH BİR AKSİLİK OLMAZSA YAKINDA TÜM TARAFTARLARI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ....
|
SÜPER LİGE BAŞ KOYDUK BAŞKA YOLU YOK
ŞAMPİYON YİĞİDOM GELİYOR KAÇIŞ YOK.... "VATAN 58 MEKAN 34" |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:09. |