SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Anti İstanbul Fan Kulübü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20918)

Del Piero 21.09.2008 13:10

--->: Anti-İstanbul Fun club

[QUOTE=merkez_emre;415209]önce sivasspor lu olalım tam anlamıyla anti istanbul gelir zaten :)[/QUOTE]

sivassporlu olunmadan zaten anti-istanbul olunmaz bunu bizlerde çok iyi biliyoruz [COLOR="Red"][B]burada kaç kişiyiz[/B][/COLOR] ona bakmak istiyorum beklediğimden fazla bir ilgi olacak gibi.

talha58 21.09.2008 13:10

[B][COLOR="Indigo"]O zaman ortak hareket noktası oluşturalım. ortak tepkiler verelim. [/COLOR][/B]

BOUN 21.09.2008 13:11

Dün, bugün, yarın... Daima!... Herzaman ırmağın bu yakasındaydım, yine burdayım, yarın da burada olacağım!

Bu konuda neler yapılabilir veya yapılmalı herkes fikrini yazsın, site yönetimi de uygulasın. Ne dersiniz? Fun Club'ımızın yaptırım gücü olmalı öyle değil mi?

Mesela öneride bulunuyorum: Üç büyültülmüş avatarı olan kişi ihtar edilsin. Değiştirmezse ikinci ihtar ve ebediyyen bu siteden atılsın!

Del Piero 21.09.2008 13:12

[QUOTE=leblebi82;415212][B][COLOR="Indigo"]O zaman ortak hareket noktası oluşturalım. ortak tepkiler verelim. [/COLOR][/B][/QUOTE]

evet gardaş sana katılıyorum ortak avatar ortak imza kullanmalıyız.. örneğin...

ve çok iğneleyi olmalı... yalamalara karşı...

etzel1967 21.09.2008 13:12

maksat kimseye kin ve düşmanlık gütmek değil...sadece yürekte tek sevdaya yer vermek...o da sivasspor sevdası...sonuna kadar SİVASSPOR...

oNuR 21.09.2008 13:12

[B]hiç ihtara fLn gerek yok bnce.direk ban![/B]

Del Piero 21.09.2008 13:13

[QUOTE=BOUN;415214]Dün, bugün, yarın... Daima!... Herzaman ırmağın bu yakasındaydım, yine burdayım, yarın da burada olacağım!

Bu konuda neler yapılabilir veya yapılmalı herkes fikrini yazsın, site yönetimi de uygulasın. Ne dersiniz? Fun Club'ımızın yaptırım gücü olmalı öyle değil mi?

Mesela öneride bulunuyorum: Üç büyültülmüş avatarı olan kişi ihtar edilsin. Değiştirmezse ikinci ihtar ve ebediyyen bu siteden atılsın![/QUOTE]

katılıyorum+++++++++++++

yanımızda olduğun içi teşekkür ederim gardaşım.

etzel1967 21.09.2008 13:13

[QUOTE=BOUN;415214]Dün, bugün, yarın... Daima!... Herzaman ırmağın bu yakasındaydım, yine burdayım, yarın da burada olacağım!

Mesela öneride bulunuyorum: Üç büyültülmüş avatarı olan kişi ihtar edilsin. Değiştirmezse ikinci ihtar ve ebediyyen bu siteden atılsın![/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum...bunlardan hayır gelmez...

Eyvaz94 21.09.2008 13:14

bende bende varim..........///

furkancfc 21.09.2008 13:15

[QUOTE=CoRTeZ;415219][B]hiç ihtara fLn gerek yok bnce.direk ban![/B][/QUOTE]

bencede ihtar edince şımarıyorlar kendilerini bir şey zannetiyorlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:22.