![]() |
--->: İzmirli Yiğidolar 2.İftar Yemeği Fotograflar
[B]İzmirli yiğido hemşerim öncülüğünde düzenlenen izmir iftar organizesi,mutlu birliktelikle sonuçlanmasını ögrenmiş bulunuyoruz.Allah kabul etsin.
Bu sene [url]www.sivasspor.com[/url] öncülügündeki 2.birlikteniz,aslında izmirli yiğido hemşerimiz koordinesindeki ilk organizasyon olduğunu tahmin ediyorum. İnanıyorum ki,3.-4. organizasyonlarda,izmir fuar alanında muhteşem birlikteliklere imza atacaklar.Duruşu,olgunluğu,çağdaş kimliği ile örnek hemşerimizin bunu başaracağına inancım sonsuzdur. Bu arada görüşmeyeli uzun süre olan sevgili kardeşim ertuğrulss hemşerimide görmüş oldum.[/B] |
Sivas'lıları bir arada görmek bizlere mutluluk verir.
Emeği geçen herkese teşekkürler.... |
-->: İzmirli Yiğidolar 2.İftar Yemeği Fotografları
[B]gerçekten çok güzel bir atmosfer..izmirde olup da bu buluşmaya nasıl gelinmez.anlamak gerçekten güç![/B]
|
paylaşım için saol eikinizinde eline sağlık
|
Günay'cım ellerine sağlık, sayende İzmir'de iftara katılanların ve İzmir dışındaki Yiğidoların dilinden kurtulmuş oldum. Hele uzaktaki Yiğidolar böyle bir organizasyonun yapılmadığından şüphe duymaya ve belge istemeye başlamışlardı. :D, :), :))......
Tekrar teşekkür ederim Günay kardeşim. Katılan kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. İnşallah ileride daha çok katılımın sağlandığı, değişik ve güzel organizasyonlarda buluşmak kısmet olur. Rallim58 kardeşimde haklı olarak kimin kim olduğunu merak ediyor. Günay kardeşimiz genelde fotografların altına yazmış isimleri inşallah anlaşılır olmuştur. Ama ben şunu söyleyeyim "öyle merak etmekle tanıyamazsınız. İzmirli Yiğidoları, yerinde tanıyacaksınız. Geleceksiniz İzmir'e, misafirimiz olacaksınız, tanışacağız bakın bakalım bir daha bizlerden ayrılmak istiyormusunuz." Biz İzmirli Yiğidolar farklı olmaya çalışıyoruz. Farkımızı fark edeceksiniz. İzmir'den Sivas'ta ki, diğer şehirlerde ki ve Yurt dışında ki tüm Yiğidolara, kardeşlerimize, bu fotograflarla bir nebze de olsa selam,sevgi ve hasretlerimizi gönderiyoruz. [B]Herkesin BAYRAMI KUTLU OLSUN[/B] !... Günay'cım tekrar teşekkür ediyorum, böylesine bir zamanında bu işe ve bize vakit ayırdığın için. . |
[B][COLOR="Red"]Öncelikle Tüm İzmirli Yiğidoların Bayramını Kutlar Sağlıklı Günler Dilerim [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]Resimlerden anlaşıldığı gibi tam bir aile ortamı olmuş yani biz kalabalıktık ama aile 3 kişiydi yani 70 kişiden 4 ü bayandı istanbul aile olarak tam olamamış ama [COLOR="Red"]İZMİRİ[/COLOR] o konuda kıskandım inşallah seneye daha fazla katılım ve daha güzel geçemesi dileklerimle yolunuz açık dilekleriniz kabul olsun [/COLOR] [COLOR="Red"]BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]SAYGILARIMLA [/COLOR] [/B] |
[B]gerçekten çok güzel olmuş..allah kabul etsin..seneye daha büyük bir organizede buluşmak ümidiyle.[/B]
|
[B]Günaycığım ellerine sağlık yorumlarınla resimleri adeta konuşturmuşun.
Sizinle 2 saat kadar önce tanışmış olmamın mutluluğundayım. Çerkezin kahvesi de tanışma merkezimiz oldu..:D Bayram sonu Cuma namazı sonrasında mini organizemizde de doyası sohbet ve muhabbette buluşmak üzere.. İzmirliyigido kardeşimin davetine yolum düştüğünde bir çay içinde olsa gelmeye söz veriyorum.. Tabii Rabbim izin verir ömrümüz yeterse..[/B] |
İşte yine güzel ve başarı bir iftar organizesi daha.
Birbirinden güzel iftar organizelerimizin sonuncusu olan İzmir organizeside başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. Birlik ve beraberlik duygularının paylaşıldığı bu güzel organizeye öncülük yapan Yalçın (İzmirligido)abiye çok teşekkür ediyorum. Bizlerle bu güzel fotoğrafları paylaşmanız bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Teşekkürler Yalçın abi, tüm emeği geçenleri kutluyorum, katılımcılarada çok teşekkür ederim. Fotoğraflardaki yorumlar ise, bir başka güzel olmuş, teşekkürler Gunay gardaş. |
resimler için tşk ettik güzel olmuş ayrıca Osman Günay kardeşim aynen dediğin gibi efkar bastı seneye ne yeriz menüde ne olacak acep hehehehe :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56. |