![]() |
-->: --->: Sivas’tan Oktay’a tepki
[QUOTE=YigidoGenclik38;419638]simdi ise rıdvan dilmen sivas carptı acıkması yapdı[/QUOTE]
[B]Çok güzel resim saol kardeşim Feneri Birde kendi evinde çarpağız[/B] |
--->: -->: --->: Sivas’tan Oktay’a tepki
[QUOTE=zaralı19;419643][B]Çok güzel resim saol kardeşim Feneri Birde kendi evinde çarpağız[/B][/QUOTE ]
eyvallah kardesim ins kardesim daha cook canalr yakacazz |
--->: Sivas’tan Oktay’a tepki
bırakın bunlarla ugrasmayın TARİFENİN KEYFİNİ CIKARALIM :)
|
[B]Ne olacaklar yani bizi çekemiyorlar hatırlarsanız Koacelispor maçını aynısından daha fazlasını göstermişti yorumcu ama olsun bizi kimse durduramaz bu sene...[/B]
|
-->: Sivas’tan Oktay’a tepki
Eger bastan beri Fenerliyse, o zaman sen bosuna Besiktasda oynadin demektir. Eger yok Sivasa karsi oynuyorlar diye Fenerliyse, o zaman sende Sivasspora düsmansin demektir.
|
oktay yorumcumu ki :s hayır getirecek adammı kalmamıs.. gerçi ntvspor bu konuda digerlerine göre bence daha önde.. dün rıdvan dilmen cook güzel yorumlarda bulundu haa bizi övdüğü için değil eksiklerimizide söyledi ama adam gibi yaptı yorumunu... stadyuma bakacaz bide ömer üründül olsun mehmet demirkol olsun gerçekten güzel yorumlar yapıyor eksiklerimize pekale söylüyor.. ama ne güzel yendikk yaa hala gözümün önünden gimıyor sezerin golu:) o golu video ya cektim upload edip atacam siteye içime dogmustu gol olacağı:)
|
dangalaklar işte. mustafa denizlide böyle. bu yorumcular 3 büyük yalakası yorumcular.
gs-antalya maçında spiker mustafa denizliye antalyayı soruyor adam hala gs yi yorumluyordu. adamın agzından antalyaspor lafı sayılı çıkmıştır. yalaka herifler. tarafsız yorumcu koymalı lig tv yoksa prestiji sarsılacak. |
oktay denilen adam daha düne kadar kahvelerde okey oynuyordu bugün gelmiş benim sivasıma yorum yapıyor onu oraya çıkaran lig tv ye yazıklar olsun.
|
böyle insanlari nasil yorumcu diye alirlar anlamiyorum. oynamislar fodbol oyununu ama hic bir dogru durus fikirleri yok nasil oyunu oynanir. sadece birilerine yaranmak icin yorum yapiyorlar. cok Yazik Türk fodbolu icin.
|
[COLOR="Red"][B]NEDEN TEPKİ? [/B][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B]Oktay dereli bababım oğlu değil orda yorumcu yorumcu ne demek gördüğünü söyleyen kişi demek [/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]NE DEDİ OKTAY?[/COLOR][/B] [COLOR="DarkGreen"][B]Ben olsam sakat alex i çıkarırdım maldonayı değil sakat topcu ne kadar faydalı olur [/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][B]alex fenere ne kadar faydalı olacak göreceğiz dedi dediği oldu zararı oldu fener 10 kişiydi 2 yarı [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]BÜLENT HOCA NE YAPTI[/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]oyuncu değişikliklerini yerinde yaptı ve kazandı dedi bunun neresi yanlış anlamış değilim maçı kazanmısız herşeyi bırakıp yorumcuyu takmışız [/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:41. |