SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu Nasıl Sivaslılık ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21084)

ready 01.10.2008 10:42

--->: Bu Nasıl Sivaslılık ?

[B]Ne hikmetse o pankartı taşıyan arkadaşlar başka maçlarda sivasspor diye yırtınıyorlar fenerbahçe maçında gfb pankartı açmışlar bu nasıl sivaslılık ben anlamış degilim anlayan varmı ?[/B]

altuntas58 01.10.2008 11:04

-->: Bu Nasıl Sivaslılık ?

[B]Böyle adi bir pankartı stadyuma sokup ve utanmadan sivasımızın isminide kullanmışlar Bu tam bir yalakalık Sivaslı olupta istanbul şeytanlarını tutanlar ve onlara destek verenler asla Gercek bir Sivaslı olamazlar harikalar yaratan bir takımın taraftarı olmaktan gurur duyuyorum[/B]

davulcu 01.10.2008 11:13

istanbul yalakalarına sonnnnnnnnn

merkez_emre 01.10.2008 11:43

macdan once bir pankart daha actılar

"Zara Cumhuriyetinden Fenerbahce Cumhuriyetine Sevgiler "

diye zaralıların hepsıne saygım var butun zaraya mal etmek istemıyorum ama zaradaki insanlarımız hangı macımızda Zaralılar Sivasspor a sevgıler diye pankart actı da sımdı fenerbahceye acıyorlar...

yazık cok yazık

cem 01.10.2008 11:52

bizim evdekıler bile fenerli yaw.. başkasına ne deyım..kımseye bişey dıyecek sözum yok.. evdekıler yetıyo bana.. ama sivas feneri yendi ya..evdekılerı deli ettimm.. bu bana büyük bi mutluluk oldu...

KIZILCAN 01.10.2008 12:27

[QUOTE=merkez_emre;421169]macdan once bir pankart daha actılar

"Zara Cumhuriyetinden Fenerbahce Cumhuriyetine Sevgiler "

diye zaralıların hepsıne saygım var butun zaraya mal etmek istemıyorum ama zaradaki insanlarımız hangı macımızda Zaralılar Sivasspor a sevgıler diye pankart actı da sımdı fenerbahceye acıyorlar...

yazık cok yazık[/QUOTE]
Zaraspor süper ligde olsaydı yine Fenerbahçeyimi tutacaklardı acaba.
Ben anlamıyorum arkadaş.Şu takım süper ligde mucizeler yaratıyor içimizde bu güzelliğin farkında olmayan düzinelerce insan var.Tokatlısı,Malatyalısı,Erzincanlısı bizim yerimizde olmak için neler vermezdi.Dünyada başka bir örneği yok sanırım.Adam Newcasttle de yaşıyorsa Arsenal'i tutmaz,Betis'te yaşıyorsa Real Madrid'i desteklemez.Ama bizde doğulusu,güneylisi,batılısı herkes İstanbul takımlarını tutuyor.Sanırım bunun bir çaresi yok.Mecburen elimizdeki Sivasspor taraftarlarıyla yetineceğiz.Bir de stada gelip de başka takımların formasını giyen arkadaşlara kızıyorum.Sivaslı değilse canımı yesin ama Sivaslı olup da gs-bjk-fb formasını atsın üstünden.Gördükçe sinir olmuyor mu insan?

Eyvaz94 01.10.2008 12:29

[QUOTE=Svs_Crazy_58;421129][B][I]İÇİMİZDE YASAYAN HAİNLER:mad:...[/I][/B][/QUOTE]

aynen kardesim sana katiliyorum....

merkez_emre 01.10.2008 12:47

[QUOTE=KIZILCAN;421176]Zaraspor süper ligde olsaydı yine Fenerbahçeyimi tutacaklardı acaba.
Ben anlamıyorum arkadaş.Şu takım süper ligde mucizeler yaratıyor içimizde bu güzelliğin farkında olmayan düzinelerce insan var.Tokatlısı,Malatyalısı,Erzincanlısı bizim yerimizde olmak için neler vermezdi.Dünyada başka bir örneği yok sanırım.Adam Newcasttle de yaşıyorsa Arsenal'i tutmaz,Betis'te yaşıyorsa Real Madrid'i desteklemez.Ama bizde doğulusu,güneylisi,batılısı herkes İstanbul takımlarını tutuyor.Sanırım bunun bir çaresi yok.Mecburen elimizdeki Sivasspor taraftarlarıyla yetineceğiz.Bir de stada gelip de başka takımların formasını giyen arkadaşlara kızıyorum.Sivaslı değilse canımı yesin ama Sivaslı olup da gs-bjk-fb formasını atsın üstünden.Gördükçe sinir olmuyor mu insan?[/QUOTE]

aynen tokatlısı yozgatlısı sıvası desteklemeye gelıyor bızımkıler ıstanbul tarafına gecıyor :D

YigidoGenclik38 01.10.2008 12:48

[LIST][*]barı oraya sivas yazmayın be hainler hic yakısmıyor hic[/LIST][COLOR="Green"][/COLOR]

4eylulcehennemi 01.10.2008 12:49

fenerbahçe maçında kimin sivassporlu kimin istanbul yalakası olduğunu gördük!!!arkadaş hala kafam almıyor inanamıyorum.1 hafta geçti üstünden ama hala aklımda.sivasspor 1-0 mağlup durumda ama bazı ş...sizler sivasspora tezahurat yapacağına hala cimbom b..ku yiyor!bunu yapanların başındada çok ünlü biri var.afedersiniz ama bu resmen milleti ayakta....tir!YA ADAM GİBİ SİVASSPORLU OL KURTUL ŞU İSTANBUL YALAKALIĞINDAN!YADA STADIN YANINDAN BİLE GEÇME!!!BİZ BU TAKIMI BİN KİŞİYLEDE DESTEKLERİZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL YETERKİ GERÇEK SİVASLI,DELİKANLI''SİVASSPORLU''OLSUN!!!
BU HAREKETİ YAPANLARIN BAŞINDAKİ KİŞİYİ ÇOK İYİ TANIYORUM VE SİTEMİZİNDE ÜYESİ.AYNI HAREKETLERİ BİR DAHA TEKRARLARSA AÇARIM KONUYU EN ADİ MEMLEKET HAİNİNİ HERKES GÖRÜR!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54.