![]() |
--->: Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor!
sen fatihsen ODA MEHMET sen terimsen ODA YILDIZ sen imparator degil sen yeniçeri askeri bile olamazsın yüz kişiye sorsan batuhanmı mevlütmü MEHMET ben sonuçu hiç merak etmiyorum sonuçtabika MEHMET YILDIZ olur ama terim efendi bunu görmemeklikten geliyo bol şanş fatih efendi
|
[B]İnşallah Gün Gelir Mehmeti Mumla Ararsın TERİM !!!![/B]
|
[QUOTE=sonkral58;425814]sen fatihsen ODA MEHMET sen terimsen ODA YILDIZ sen imparator degil sen yeniçeri askeri bile olamazsın yüz kişiye sorsan batuhanmı mevlütmü MEHMETmi ben sonuçu hiç merak etmiyorum sonuçtabika MEHMET YILDIZ olur ama terim efendi bunu görmemeklikten geliyo bol şanş fatih efendi bol şanş oynatma bakam sen maç kazanmıyosun senin sistemin çöküyo cocuklar maçı alıyo
|
-->: Fatih Hoca Dalgasını Geçiyor!
[B]Estonya maçında Halil- Mevlit oynar forvette yine oynatmayacak... Ama kaybeden kendisi oluyor iyice kredisini tüketti milletin gözünde
...[/B] |
[QUOTE=PACHTEN_YIGIDO;425706]batuhan sakatligi nedeniyle kadrodan cikartildi
simdi 3 forvetimiz var kadroda HALIL ALTINTOP MEVLÜT ERDINC MEHMET YILDIZ ben bildigim gibi fatih terim halil altintopu hep sonraki goller icin silah olarak kullaniyor yani hic ilk 11'e sokmuyor ki son dakikalarda yorulmayip goller atsin diye... yani artik mehmeti simdi ilk 11'e sokmazsa daha ne diyim FATIH HOCA BU IS SENIN IMPARATORLUGUNA YAKISMIYOR HEM BEN DEGIL BELKI DÜNDAYAKI TÜM 80 MILYON BÖYLE DÜSÜNÜYOR ARTIK SOK MEHMETI ILK 11'E AY YILDIZIN YILDIZINI YILDIZ PARLATSIN...BATUHANI BIRAK ÜMITLERDE OYNASIN...[/QUOTE] ForvetLer Kesinleşti.. Halil'Le Mevlüt yani:):):) |
[B]Söylemiyim söylemiyim dedim ama en sonunda dayanamayacağım ; Eşşek hoşafdan ne anlar ?
Fatih terim Mehmet Yıldız'ın kıymetinden ne anlar ? Aynı hesaba çıkıyor.[/B] |
[B]Onun derdi macera aramak görmüyor bir türlü Mehmet Yıldız'ı madem oynatmyacaksın neden aldın kadroya yaw...[/B]
|
geçsin bakalım fatihmi yaman mehmetmı görecez
|
hoca diyorumki bir yıldır gol kralığına ve asist krallığına bak bu yıldız nerede ilerde nekadar faydalı futbolcu anlarsın 18 kişilik kadroda göremeyince aklıma her gelmesinde .............................................hoca...
|
aklım mantıgım anlmıyor böylesi işi..batuhan kim madem genç kadro kuracaksan sürekli genç oyna milleti kendıne küfür ettirmek hoşunamı gidiyor bu adamın.MEHMET YILDIZ gibi güçlü fizikli forvet varmıydı milli kampta?bence yusufla mevlütü oynatır bu adam yedekte halil.MEHMET i almaz 18 e bu adam.ama çok pişman olacan sinyor terimmi
DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR.... 07 MEKAN 58 VATAN |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:38. |