![]()  | 

-->: Beşiktaş-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumlarını 

Maçı alacağımızı düşünüyorum ,nasıl olsa beşiktaş 3 senedir bizim ekmek kapımız zaten :) 
	 | 

--->: Beşiktaş-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yorumların 

bir inönü klasiği daha yaşamak en büyük temennimiz,aslanlar geleneği sürdüreceklerdir;1-3 
	 | 

4.ÜNCÜ İNÖNÜ ZAFERİ İÇİN DOLMABAHÇEDYİZ? 

[COLOR="Navy"][B]BU MAÇIN KONUSU BEN AÇSAYDIM AYNEN ŞÖYLE  YAZARDIM[/B][/COLOR] 
	[COLOR="DarkGreen"][B]4.ÜNCÜ İNÖNÜ ZAFERİNE TÜM YİĞİDOLARI DOLMABAHÇEYE BEKLİYORUZ [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]BJK-1- SİVASSPOR -3-[/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]ULAŞ KANGAL SIRALIYIZ HAFİKLİYİZ ZARALIYIZ BU ALEMİN KRALI SİVASSPORLU YİĞİDOLARIZ[/B][/COLOR]  | 

2-1 alırız ŞAMPİYON SİVASSPOR................ 
	 | 

[B]Çok zor maç olacağı belli.Ertuğrul gitti ama Beşiktaş formda. 
	Delgado gününde olursa Beşiktaş birşeyler yapabilir...Ya da Delgado önlemimizi baştan alır bu maçı kazanırız... Bu maç Sivasprumuzun...gollü maç olur Sivas 3 Bjk 2[/B]  | 

[B]Kara kargaların fiyakasını indirip,ertesi gün "gelenek bozulmadı" manşetlerini görürüz :)[/B] 
	 | 

-->: 4.ÜNCÜ İNÖNÜ ZAFERİ İÇİN DOLMABAHÇEDYİZ? 

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;428158][COLOR="Navy"][B]BU MAÇIN KONUSU BEN AÇSAYDIM AYNEN ŞÖYLE  YAZARDIM[/B][/COLOR] 
	[COLOR="DarkGreen"][B]4.ÜNCÜ İNÖNÜ ZAFERİNE TÜM YİĞİDOLARI DOLMABAHÇEYE BEKLİYORUZ [/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]BJK-1- SİVASSPOR -3-[/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B]ULAŞ KANGAL SIRALIYIZ HAFİKLİYİZ ZARALIYIZ BU ALEMİN KRALI SİVASSPORLU YİĞİDOLARIZ[/B][/COLOR][/QUOTE] DEĞERLİ KARDEŞİM RECEP HERKES KLEVYE KARŞISINDA HERŞEYİ YAZA BİLİYOR AMA İÇ SAHA VE DIŞ SAHADA KİMSE SİVAS SPORUN YANINDA OLMUYOR MAÇLARA GELEMİYENLERE ÇOKMU ÇOK ÜZÜLÜLORUZ YİNEDE YİĞİDOLARA BEŞİK TAŞ MAÇI İÇİN HODRİ MEYDANNNNNNNNN  | 

Besiktas-Sivasspor Maci 

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor. 

[B]Rakip Takimi Taniyalim... 
	[ATTACH]3139[/ATTACH] Turk Futbol tarihinde uc buyukler olarak adlandirdigimiz grubun bir parcasi olan Besiktas 1903 yilinda kurulmus Baskanligini Yildirim Demiroren yapmaktadir. Sihay Beyaz renklere sahip olanm kulubu Mustafa Denizli calistirmaktadir... 11 kez Turkcell Super ligini kazanan rakibimiz bulundurdugu yabanci yildizlarla goze carpmaktadir... Kadrosunda su oyuncular bulunmaktadir: Kaleciler: 1Rüştü Reçber 25Erdem Köse 78Korcan Çelikay 84Hakan Arıkan Defans: 2Serdar Kurtuluş 5Gökhan Zan 7Anthony Seric1 9İbrahim Üzülmez 26Tomas Zapotocny 35Ayhan Tuna Üzümcü 58İbrahim Toraman Ortasaha: 3Mehmet Sedef 4Edouard Cisse 6Tomas Sivok 8Uğur İnceman 10Matias Emilio Delgado1 4Rodrigo Alvaro Tello 15Necip Uysal 17Ekrem Dağ 18Emre Özkan 20Aydın Karabulut 21Serdar Özkan2 2Ali Tandoğan Forvet: 11Mert Nobre 13Deivson Rogerio Da Silva Bobo 23Filip Holosko 99Batuhan Karadeniz[/B]  | 

EĞER ADET BOZULMAZSA YİNE BİZ GALİP GELİRİZ 
	 | 

Vallaha allahın izni ile her yıl inönüden boş gelmediğimiz için, ben 2-1 diyorum balili ve musa aydın atacak golleri bjk inin tek golu nobreden gelir... 
	2-1 balili - musa aydın - mert nobre  | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:47. |