SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor`u Kutluyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21599)

HasKaNGaL 06.11.2008 16:11

Cevap: Sivasspor`u Kutluyorum

[B][COLOR="Navy"][I]İnş Şampiyon Anadoludan Çıkar..[/I][/COLOR][/B]

mehmeTayyib 06.11.2008 16:44

--->: Sivasspor`u Kutluyorum

Saolsun sayın bakanımız...

[B]Son dönemlerde SİVAS'ımıza bu kadar sıklıkla siyasetçilerin gelmeside çok hoş... Anlayana, Farkedebilene tabii ;)[/B]

Alişan 06.11.2008 17:06

-->: Sivasspor`u Kutluyorum

Sayın bakanım konuşmaya gelince hepiniz iyisinizde sivasın ve sivassporun sıkıntılarını dile getirince kimse ortada yok kısacası bizler iyiken sizde iyi oluyorsunuz bizler zor duruma düştüğümüzde sizler neredesiniz onu bilmiyorum ben bir sivaslı olarak orada doğdum büyüdüm ama iş imkanı o zamanlarda olmadığı için toprağımı bırakıp başka yere göç ettim eğer sivasta iş imkanı olsaydı o zamanlar benim gibi binlerce kişi toprağında kalırdı sivasda bugün türkiyenin en kalabalık ili olurdu sayın bakanım. Şimdi elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz sivassporumuza ve sivasımıza sizlerde bizim kadar düşünüp destek olsanız sivas şimdiki olduğu durumdan 10 yıl ileri atlardı. SİVASIMI TOPRAĞIMI ÖLÜMÜNE SEVİYORUM SİVASSPORUMU ÖLÜMÜNE SEVİYORUM

mehmeTayyib 06.11.2008 17:09

--->: -->: Sivasspor`u Kutluyorum

[QUOTE=Alişan;434361]Sayın bakanım konuşmaya gelince hepiniz iyisinizde sivasın ve sivassporun sıkıntılarını dile getirince kimse ortada yok kısacası bizler iyiken sizde iyi oluyorsunuz bizler zor duruma düştüğümüzde sizler neredesiniz onu bilmiyorum ben bir sivaslı olarak orada doğdum büyüdüm ama iş imkanı o zamanlarda olmadığı için toprağımı bırakıp başka yere göç ettim eğer sivasta iş imkanı olsaydı o zamanlar benim gibi binlerce kişi toprağında kalırdı sivasda bugün türkiyenin en kalabalık ili olurdu sayın bakanım. Şimdi elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz sivassporumuza ve sivasımıza sizlerde bizim kadar düşünüp destek olsanız sivas şimdiki olduğu durumdan 10 yıl ileri atlardı. SİVASIMI TOPRAĞIMI ÖLÜMÜNE SEVİYORUM SİVASSPORUMU ÖLÜMÜNE SEVİYORUM[/QUOTE]

sen gittiğin dönemdeki hükümete yüklen kardeşim ;)

by_hunter 06.11.2008 21:47

bu takım sivasımıza çok şeyler kattı kımse ınkar edemez sıvası dunyaya tanıttı ve daha bır cok sey ıyıkı varsın sivasspor

XXCakir58 07.11.2008 12:58

bu sene ligimiz süper gidiyor. Anadolu takimlarida iyi oynuyor v puanlar birbirine yakin.
Insallah sampiyon anadoludan cikar, SIvasspor insallah olur, olmassa yinede anadoludan ciksin.

durufuba 07.11.2008 14:56

bu sene inss sivasspor sampıyonn sivasspor sampıyon olamasa bilee ben anadolu takımlarından birinin sampyonn olmasıını isterimm (kayseri konya vb......)

ofgurleyuk78 07.11.2008 15:07

Sivassporu kutluyorsunuz ama işin kaymağını başkalarına yediriyorsunuz.. Kutlayana kadar biraz destek olun yeter.

superglam 07.11.2008 15:23

Cevap: Sivasspor`u Kutluyorum

Teşekkür edriz bakanım.. sözlede olsa farketmez, ama yürekten söyledğine eminim, Sivassporumuzu destekleyen herkese saygımız var..!!!

Şampiyon Sivas Spor...

davudi 07.11.2008 15:50

valla kendine yakısanı yapmıs artık bir seyleri kabul etmek lazı sivassporun büyüklügü tartısılmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:45.