![]() |
--->: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE
inşallah ama kardeşim uzak olmaz tabi orta bi yer ayarlanır da anılcığım ne oldu bi hareket yokmu
|
dostlar şu işi cumartesi akşamına kadar ayarlayın gidiceksek ona göre davranalım malum öğrenciyiz hafta sonu göztepe maçına gidicem alsançak ta ama ts maçını izliceksek askıya alırız haber verin bir an önce:)
|
heyyyy anılllll kardeş noldu ya ses soluk yok napaz bi program olsunki ona göre kendimizi ayarlayalım
|
-->: --->: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE
[B][QUOTE=izmirligardaş58;439607]heyyyy anılllll kardeş noldu ya ses soluk yok napaz bi program olsunki ona göre kendimizi ayarlayalım[/QUOTE]
fatih hocam anil okul nedeniyle nete giremiyor galiba fazla... istersen sen bi organizasyon yapabilirsin... daha fazla gec olmadan..[/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]İZMİRLİ YİĞİDOLAR[/COLOR];
Her hangi bir program göremedim.Belirleyinde beraber seyredelim.Mümkünse ota bir yerde...[/B][/COLOR][/FONT] |
ben karşıyakada oturuyorum herkes yazsın nerde olduğunu kendi aramızda yer bulalım birilerini beklemeye gerek yok arkadaşımız okuyormuş biz yapalım yarın son gün dostlar
|
arkadaşlar yarın özellikle ilgileneceğim yer farketmez sizler uygun bi yer söyleyin yada tavsiye edin gelelim bi araya bn anılada telle ulaşırım yalçın abiylede görüşürüz yarın bu işi ayarlayalım
|
[QUOTE=bahadır erdem;439619][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]İZMİRLİ YİĞİDOLAR[/COLOR];
Her hangi bir program göremedim.Belirleyinde beraber seyredelim.Mümkünse ota bir yerde...[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] canım abim nasılsın bir yıl oldu neredeyse ya noldu bizim izmirli yiğidolara ses soluk yok valla hiştttt izmirliler hayrola laftamı kaldı sivasspor aşkı organizasyon organizasyon diyodunuz daha aynı şehirde birleşemioruz böle olursa ne denizli ne manisa nede başka bi maça gidebiliriz dayanışmayı zayıf gördüm oysa keyifliydi geçen sene sivasım haz vrmiyormu yoksa size ben listeye başlıyorum 1_) izmirligardaş58(fatihpolat) acaba 2-3-5-10-20-30-40 olurmu geçen sene gs maçında 50 kişi toplanmıştı ama yok yok bizim sivaslılar fıs para harcamyamı kyamıyolar yoksa |
Cevap: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE
Arkadaşlar Yalçın abiyi ardaım bana dönecekti ama o da çok yoğun unuttu galiba bu durumda ben de bir şey diyemiyorum eğer bir fikri olan ben şurayı ayarlayabilirim diyen varsa ben katılayım size
|
Cevap: İZMİRLİ YİĞİDOLARIN DİKKATİNE
Arkadaşlar her şeyden önce bu gecikme için hepinizden çok çok özür diliyorum.
izmirligardaş58 kardeşimin de yoğun çabaları sonucunda yer ve zaman belirlenmiştir. YER:HANCI KAFE-BUCA SAAT:14.00 BULUŞMA YERİ:BUCA HEYKEL Herkesin organizasyona katılımını bekliyoruz arkadaşlar. Her hangi bir sorunda irtibat için 0537.4777488 Anıl Olcay |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51. |