SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mehmet Yıldız'a 45 Dakika Sadece!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21753)

oz.can 20.11.2008 18:33

--->: Mehmet Yıldız'a 45 Dakika Sadece!!!

Her şey ortada söylenecek söz yokk...
Bu olanlardn Yıldız'ın ders çıkarması lazım üç büyütülmüşlere gidersen aynı muamaleyi göreceksin, iyi düşün bence gidebilirsen avrupaya git...

laliğinoğlu 20.11.2008 18:37

Cevap: Mehmet Yıldız'a 45 Dakika Sadece!!!

Şu terim efendinin milli takımın başından gititğini görebilecekmiyiz acaba...

cenk5821 20.11.2008 19:46

45.dk biitnce ben biliodm cıkartcani mehmet kosuyodu defansa gelip top alıyodu adami tek bıraktılar mevlut denilen adam sanki cokmu gol attida 90 dk oynuyo hicbise yapamdı diolar dogru top geldidemi bise yapmadılar o kazım topu bilerek atmıodu mehmete hep tuncayy...

myyiğido58 20.11.2008 19:53

bunun gibi rezil bir iş görmedim adama kimse pas vermiyor bu insanlık dışı bişey

ademgoze 20.11.2008 20:00

-->: Mehmet Yıldız'a 45 Dakika Sadece!!!

ya tamam fatih terim şan verdi ama milli takım 25 dk ortada yokdu adamlar çok baskılı başladı bir ara mehmet defansta gördüm top gelmiyince defansa gelmiş orta saha top ayaga geldiginde bizim kaleye dogru yöneliyordu bilmem fark ettiniz mi ama 30 dk sonra üstünlügü aldık ama geç oldu mehmet 2 alsa daha güzel olucaktı bu da şans ama mehmete daha şans vermesi gerekir

COBANSARAYLI 20.11.2008 20:08

-->: --->: Mehmet Yıldız'a 45 Dakika Sadece!!!

[QUOTE=halil ozturk;439111]BEN BIR SEYLER YAZDIMI KISKIRTICI OLUYORUM AMA SIVASIN YANI SIVASSPORUN HAKKINI YIYENLERE HAK ETTIKLERI CEVABI YAZMAM KISKIRTICILIKSA ARTIK BIR SEY DEMIYECEGIM DUNKI MACTA GENEDE EN IYISI MEHMETTI HIC BIR PAS VERMIYORLAR MEHMET NE YAPSIN SADECE MEHMETIN YAPACAGI BI R IS VAR ODA SU MOSKOF TOKUMU TERIM OLDUKCA TUM TURKIYEDEN OZUR DILIYORUM DEMESI LAZIM MILLI TAKIMDA BIRTEK GOKAN ZAN VARDI AMA OBURLERI FATIH TERIMIN SULALESIYLE YAKINDAN ILGILENDIGINDEN HIC GORMUYOR ONLARIN HATALARINI
BIRDE SUNU YAZAYIM OMER URUNDUL DIYE BIR YARATIK YORUMCULUK YAPIYOR VAY EFENDIM MEHMET HIC BIR VARLIK GOSTEREMEMIS VAY SENIN SULALENI PEKI OBUR FUTBOLCULAR COKMU VARLIK GOSTERMISLERKI HIC BIR SOZ BILE ETMIYOR[/QUOTE]

YIGIDO COK AGIR ELESTIRI YAPMISSIN.SIVASSPORA DAHA COK MEHMET YILDIZLAR GELIR MILLI TAKIMDA MEHMET YILDIZA PAS VERMEDILER MEHMET NE YAPSIN DIYORSUN E FATIH TERIM NE YAPSIN ZANNEDIYORMUSUN SEN FATIH TERIM KIMSE MEMHET YILDIZA PAS VERMESIN DESIN
BU KADAR AGIR YARGILAMA TAMAM ALDI MILLI TAKIMA 45 DAKIKA OYNATTI GAYET NORMAL DAHA NE YAPSIN TAMAM BIZ OYUNCUMUZU SAVUNALIM KORUYALIM AMA BENCE SIVASPORA KATKISI OLMASI DAHA ONEMLI GOLLERINI SIVASSPOR ICIN ATSIN BEIM ICIN O DAHA ONEMLI SEN MERAK ETME SIVAS A DAHA COK MEHMET YILDIZLAR GELIR O BIR PROFESYONEL OYUNCUDUR BUGUN SIVAS TA YARIN BASKA YERDE O NU ICIN BIR TURK EVLADINA MOSKOF TOKUMU DEMENI KINIYORUM AYIP BIRAZ MANTIKLI YORUM YAZALIM YIGIDO OLMAK AYRICALIKTIR UNUTMAYALIM

yerliturkuaz 20.11.2008 20:16

[B]Evet Mehmet Yıldız kendisine verilen şansı iyi değerlendiremedi fakat Fatih Terim'in ve de özellikle bugün bir çok spor yazarının Mehmet'e yaptıkları eleştiriyi şiddetle kınıyorum... Onun adı Mehmetoviç olsa idi şimdi onun sayesinde yazdıklarınızla para kazanıyor olacaktınız....
[/B]

EyüphanAydın 20.11.2008 20:21

[B]Biraz Mehmet Yıldızda,Birazda Fatih Terim'de hata bulunmakta.Mehmet Yıldız ne olursa olsun 1 dakika bile oynasa onu iyi değerlendirmeliydi.

Biraz milli takımda oynamama eksikliği,birazda milli takımda olmama tecrübesizliği bulunmakta.Yinede ne olursa olsun 45 dakika uzun zaman birimi bunu iyi değerlendirmeliydi.

Birazda kendine hırs yapıp Fatih Terim'i utandıracaktı.Yinede tebrik ederiz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:00.