SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21765)

Divriği58- 22.11.2008 13:29

--->: 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun

ÖĞRETMENLER GÜNÜ GÜNÜN GEREKLERİNİ YERİNE GETİREN BU İŞE TORPİLLE DEĞİL PEDOGOJİK FORMASYONUNU TAMAMLAYAN ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINI TEMEL ALAN ÇAĞDAS YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLERİMİN ELİNDEN ÖPER ÖĞRETMENLER GÜNLERİNİN KUTLU OLMASINI DILERIM

EyüphanAydın 22.11.2008 13:39

Cevap: 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun

[img]http://www.hitresimler.com/data/media/339/ogretmenler-gunu.jpg[/img]

Bize her zaman yardım eden,Elinden geleni bizden esirgemeyen [B]Öğretmenlerimizin [/B]bu gününü en içten diLeklerim ile kutluyorum...!

[B]Hz.Ali'nin[/B] çok büyük bir sözü var,[B]Hz. Ali [/B]tarafından, [B]eğitimin[/B] ve [B]eğitimcinin [/B]önemini vurgulamak üzere söylenmiş cümle ;

[B]- Bana bir harf öğretenin [COLOR="Red"]kırk yıl[/COLOR] kölesi olurum...! [/B]diye şekillendirmiş.

Besyo_cu 22.11.2008 13:44

[B]Bende Atanmayı Bekleyen İşsiz Bir Ögretmen Olarak :) Tüm Ögretmen Arkadaşlarımın Ögretmenler Günü Kutlarım...[/B]

58_sivas_1987 22.11.2008 14:21

bütün ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsun inşallah nasip olursa iki sene sonra bende ögretmen olucam

SenSetik 22.11.2008 17:35

Cevap: -->: 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu ols

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;439720][B]sitemizin öğretmenleri jakobieen yiğiter furkan leblebi82 sensetik
sizinde gününüz kutlu olsun [/B][/QUOTE]

Abdullah teşekkür ederim canım....

yerliturkuaz 22.11.2008 19:55

[B]Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.....[/B]

eyuphulagu 23.11.2008 23:24

--->: 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun

bütün öğretmenlerin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLU OLSUN..

muhsin koçak 24.11.2008 01:30

--->: Cevap: 24 kasım öğretmenler gününüz kutlu ol

onlar bizim baş tacımız,sadece yılın bir günü onları hatırlamak eminim benim
olduğu kadar sizlerinde canını çok sıkıyordur.[COLOR="black"][COLOR="black"]SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNE [/COLOR][/COLOR]LAYIKSIN CANIM ÖĞRETMENİM![B][/B][B][/B]

albina58 24.11.2008 01:36

[B]Bana bir harf öretenin kırk yıl kölesi olurum,Sözünden yola çıkarak;
Orta asyadan anadoluya açılan Türk boylarında,bu söze bianen,SİVAS ilimiz SELÇUKLULAR2ın bir bakıma vizyonu olmuş,selçuklu geleneklerine uyarak bir yerleşim biriminr 40 tane eğitim kurumu kurulması adetten olmuş,o günlerden tutupta osmanlıyı geçip,bu günlere geldiğimizde her zaman okumuş-yazmışların gıpta ile bakdığı il olmuşuz.
Osmanlı zamanında,üniversitelere eş değer olarak Konya'da kurulan medreselere giden ögrencilerdede başı SİVAS'lılar çekmekde idi.Yine bu dönemde,gelen ögrencilere hoca ders vermeye başladığında,karşısında zeki olan ögrenciye,leb demeden leblebiyi anladığını gördüğünde sorduğu soru enteresandır.''Olmayasın beş beldenin birinden,divriğin'den,derende' den,eğin'den,yoksam gürün'den,illeden gürün'den.''

Günümüz eğitim sistemi,maalesef son 25 yıldır,dönemlik siyasal ikdidarlarında birer oyuncak haline almıştır.Hakeza,eğitimin bir çocukdaki evrelerinde,ana-baba_okul_sokak kültürü- bağlamında,ikinci eveyi oluşturan okulda,sanki okulda bir çocuğun annesi-babası kimliğindeki ögretmenlerimiz,maalesef yerine göre aldıkları eğitsel sisdeme veya ekonomik şartlar dahilinde,mesleki yeterliliklerini tam aksedemiyorlar.
Bunun en bariz gösdergesi ise,bir örneklede açıklayacak olursak,1980 li yıllarda Sivas/Gürün ilçesi,GÜRÜN LİSESİ,Türkiye sıraalamasında ilk 10 lise arasına girerken,üniversiteye verdiği ögrenciler baz alındığında,güümüzde maalesef esamesi okunmamaktadır.Hatta yurt genelinde,üniversite sınavlarında -0- puan çekmek,bunun bir başka acı gösdergesi olur.

Tüm bu detayları bir yana bırakarak,mesleğini tüm olumsuz şartlarda bile yerine getirerek,Vatanımıza hayırlı evlatlar yetişdirmekle mükellef ÖĞREMEN'lerimizin,gününü kutlar,mesleklerinde başarılar dilerim.[/B]

GuNaY 24.11.2008 01:37

[B]Öncelikle sitemizde bulunan öğretmenlerimizin, sonrasında da tüm Türkiye'de görevini sürdüren ve emekli olan öğretmenlerimizin bir güne kısıtlanmış günlerini tebrik ederim.

Gönül öğretmenlerimizin değerinin tüm sene boyunca her anlamda hatırlanması ve hatırlatılmasını ister.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:51.