![]() |
Cevap: TSL/İstanbul B.B.-Sivasspor
[B]Her ne kadar olimpiyatta maç izlemek bir işkence olsa da. yiğidoların desteğiyle kazanırız.[/B]
İstanbul BB. : 0 Sivasspor :2 |
-->: TSL/İstanbul B.B.-Sivasspor
Ben geleneğimi bozmuyorum ve yine ibb-1 SİVASSPOR-3 diyorum
|
--->: Cevap: TSL/İstanbul B.B.-Sivasspor
[B]bu maçta trabzon seyircisinden daha fazla yiğido olmazsa o tribünlerde istanbulda yaşayan tüm sivaslılara yazıklar olsun.Maça gelince kazanamayacağımız bir maç değil bu maç,iyi konsantre olursak 3-1 alırız diyorum ben.[/B]
|
[B][I]Zor gececek bir karşılaşma olarak görüyorum Üst sıralara tutunmak için galibeiyetten başka bir alternatifimiz yok. Bu macta en az 25 Bin Taraftar hedefliyorum...[/I][/B]
|
--->: TSL/İstanbul B.B.-Sivasspor
hehe buda Sorumu ElbeTTE SiVas YenErRr hemde FarkLı Bir GalibiYetLE
|
[B]İstanbuldaki Yiğidolara çok iş düşüyor.Olimpiyatı 4 Eylüle çevirelim,gerisi kolay;)[/B]
|
istanbuldaki hemşerilerimiz her zaman üzerine düşeni yapmıştır bu maçtada yapacaktırr.
bizde evimizdeki maçta şehrin göbeğindeki stada gidip maçı canlı izlemiyoruzzz. bu takım bu şehiree yakışmıyorrr. trübüne gelip antepi sivası el ele trübüne sesleyen centilmen yiğidolara teşekkür ediyorumm. yiğidogençlik sonunda maratonu ayaklandırdıı bizim insanımıza soğuk iyi geliyorr sıcakda yiyor çekirdeği üstüne içiyorr suyu mayışıyorr kalıyorr. |
İstanbul B.B 0-2 SİVASSPOR
inş bu maçı kazanacağız |
bencede bu haftaki karsilasmayla asagi yukari ayni olur umarim haftaya da sans yanimizda olur ve rahat kazaniriz.
|
[B]tabikide biz kanacağız ben fark bekliyorum bu maçta...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:08. |