![]() |
--->: Güvenenler İçin Çalışıyorum
BÜYÜKSÜN Başkanım şimdi süper ligde bulunan 17 klüp ve taraftarları diyorlardırki eminim keşke Sivasspor başkanı gb başkanımız olsa sen bizleri güldürdün Yaradan da bir ömür sizleri güldürsün dert acı keder vermesin Sivas ın Ağası Adam gb adam MECNUN Başkan....
|
MECNUN BAŞKAN HEM ÇALIŞKAN, HEM MERT, HEM YÜREKLİ, HEM DELİKANLI YANİ ADAM GİBİ ADAM. TÜM SİVASLILAR MECNUN BAŞKANANIN HER ZAMAN HER ŞARTTA YANINADADIR.
|
BU HAFTA OLİMPİYAT STADINDA TÜM SİVASLILAR BİRARAYA GELECEK VE MECNUN BAŞKANA GEREKEN SEVGİLERİNİ GÖSTERECEKTİR.
|
TÜRKİYEDE TÜM TAKIMLARIN TARAFTARLARI MECNUN BAŞKANA HAYRANLAR.
|
Bu Dünya da iki adet Futbol Klubünün başkanı var birisi Sn MECNUN Başkan öteki ise Diğerleri....!
|
[B]en büyük başkan [COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="Comic Sans MS"]MECNUN BAŞKAN [/FONT][/SIZE][/COLOR]dır....[/B]
|
iyi aksamlar sayin baskan bizler elbet bir sivasli olarak sana guvenecegiz acik bir gercek var bunu aciklikla izah edecegim sivasin ve sivaslinin var olan butun ozelliklerini kaybolmaya yuztutmus degerlerini su yuzune cikardiniz ve gercek sivasliyi dunyaya birkez daha tanittiniz bunu hic kimse gormezlikten gelemez arti sivasimizin tanitimini yaptiniz dunyanin heryerindeki sivaslilara sivaslinin olmasi gereken karakterini anlattiniz boylelikle sivasli olmanin gururunu yasattiniz biz sivaslilara ben SIVAS GEMEREKLI olarak sizinle ve ekibinizle gurur duyuyorum ALLAH yolunuzu acik etsin INSALLAH bu basariyi sampiyonlukla susleriz
|
Cevap: Güvenenler İçin Çalışıyorum
[B]Kim ne derse desin duruşuyla tam bir başkandır kendisi gerek kulubü yönetiş şekli gerekse takındığı tavır olsun çok iyi bir başkan çrneği gösteriyor....
Stada gelmeyerek bu başkana haksızlık etmiyor muyuz sayın hemşerilerim....[/B] |
Cevap: Güvenenler İçin Çalışıyorum
büyük baskan
bence süleyman sebadan sonra en büyük baskan mecnun otyakmaz.... |
[B]başkanlık konusunda türkiyede iki isim tanırım,birincisi sayın süleyman seba,ikincisi benimde çok takdir ettiğim sayın ilhan cavcav,ama bir isim daha varki bana göre bu iki ismi geride bırakabilecek o da başkanımız sayın mecnun odyakmaz,ne mutlu bize allah bize böyle bir başkan nasip etmiş.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |