![]() |
Cevap: KASIM AYININ OYUNCUSU KiM?
[B]Kasım Ayının Oyuncusu Ünvanı İçin Blica Etkili Bir Giriş Yaptı Bakalım Bu Gidişatını Sürdürebilecekmı ?[/B]
|
[B]Öne çıkan isim kuşkusuz Bilica çok iyi işler başardı iyi olan defansımızı tecrübesiyle oyun anlayışı ile yeni bir ritim kazandırdı...
Benim oyumda Bilica'ya....[/B] |
--->: KASIM AYININ OYUNCUSU KiM?
Abdurrahman dereli.............
|
--->: Cevap: KASIM AYININ OYUNCUSU KiM?
[B]mehmet yıldız ve bilica,ikiside müthiş katkı sağladılar bu dönemde,ikisi arasında seçim yapmak çok zor,ama illaki birini seçmek zorunda kalsaydım ben bilica derdim.[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][/B]
|
--->: KASIM AYININ OYUNCUSU KiM?
[I][B]bu ay BİLİCA......................................cok süperdi[/B][/I]
|
Mehmet Yıldız Ekim ayına oranla Kasım ayında daha çok patlama yaptı. Tek başına kazandırdığı maçlar olduğu gibi tüm maçlarda gösterdiği üstün performansla göz kamaştırdı. Maşallah diyelim.
Öte yandan defansın bel kemiği bir oyuncumuz varki, seneye onu büyük takımlar kapmazsa çok iyi. Defansı toplayan, kalecimize büyük güven sağlayan, topu oyuna sokması ve soğukkanlılığıyla her maçın gizli kahramanı oldu. O yüzden bu ay oyum BİLİCA'ya !... . |
kasım ayının oyuncu kim şimdi :)
|
Oyum Bilica 'ya.....................
|
hepsi birer yıldız ama gerçek yıldız vardı MEHMET YILDIZ
|
-->: KASIM AYININ OYUNCUSU KiM?
Kasım ayının yıldızı bence Bilica diğer futbolcularımızda çok başarılı ben burdan sivassporumuza ve teknik heyete başarılar dilerim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |