![]() |
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
HOŞ GELDİN ARAMIZA ARKADAŞ SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZLERE ŞEREF VERİR İNŞALLAH SİZDE LİGDE BAŞARILI BİR PERFORMANS GÖSTERİRSİNİZ BAŞARILAR SAKARYA SPORA
|
DEGERLI KARDESIM ARAMIZA HOSGELDIN . SAKARYASPORA SUPERLIGDE BASARILAR DILIYORUM.
|
Aramiza hosgeldin sakaryali kardesimiz bizde sevgi dileklerimizi arz ederiz SPOR BARIS HOS GÖRÜ CENTILMENLIKTIR
|
hoş geldin gardaşım aramıza cumhuriyet kupasında başarılar...
|
hos geldiniz basralrilar..............
|
meraba senol kardes valla serkanın dediklerine aynen katılıyorum nasıl bi site yaw size başarılar dilemek için üye oldum aktif hale getirmek için hala bana mail gelecek kardes takım a 1ligde basarılarr
|
ÖNEMLİ OKUU!!!!ama arkadaslar biz bi tatangaılar gibi olamadık sakarya maçında 12 binlik sitadda 10 kişi belki bağırdı belki bağırmadı ama tatangalılara helal olsun [url]http://www.liselitatangalar.com/[/url] a girdim gösteriyi seyreettim harki bizde 3 kurus paraya mesale alıp maç basında yakamıyoz yuh beeeee
|
tatangalar kayseriye bekleriz..
|
[QUOTE=gokhankgk]tatangalar kayseriye bekleriz..[/QUOTE]
Biz geldik yine geleceğiz. Biz çok Misafirperveriz bunu herkez bilir. Asıl biz seni SAKARYA' ya bekleriz. Biletini ben alırım o konuda rahat ol.. |
a.slm aramıza hoooooooooooooş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:58. |