![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
Mehmet yildiz kendisi gitmesinde ne kadar kararli gittigi yerde bu sicakligi bula bilecekmi sivasli olarak satilmasin derim ama kendinin kafayapisi bu duruma hazirmi gittigiyerde huzurbulamasa harcanir bence
|
[url]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=50321[/url]
|
ben satılması tarafıyım.eğer bu yılda satılmazsa elde kalır hazır para ediyorken verilmeli.yerine hoca alternatif var diyorsa hiç beklenmemeli.bu mehmet için de yeni bir başlangıç.başarılı olamasa dahi şansını denemiş olur.içinde şüphe kalmaz.başarıyı inşallah yakalar.ama başarılı olmasa dahi sivasspor onun yuvasıdır.
|
Messi gelse bile yine satilmasinnnn..............diyorum
|
[B]bülent hoca satılsın diyorsa satılsın,bir bildiği vardır elbet.Mehmet yıldız gibi birinden bile bir yıldız yaratabildiyse kimbilir daha ne yıldızlar bulup çıkartır,o yüzden mehmetin satılmasından en ufak rahatsızlık duymuyorum.[/B]
|
[B]Bence Satılmasın.
Çünkü bizim buraya gelip,Şampiyonluğa oynamamızın en büyük etkeni ; Mehmet Yıldızdır. Ne olursa olsun,maçlarda bazen kötü performansta gösterse onun takıma vermiş olduğu destek yeter diye düşünüyorum.[/B] |
sonuçta bu yönetim ve mehmet yıldızın kararı...belkide bizim bilmediğimizi bir çok olay var bu tranfer konusunda...Ancak takım bu kadar formdayken ve kamuoyuda bu kadar şampiyonluğa inanmışken başkanın mehmet yıldız 5 milyon euro demesi ben talihsiz bir açıklama...
|
[B][I]hayır satlmasın çünkü sivas şamiyonluktan olur[/I][/B]
|
bence gitmek istiyorsa gitsin zorla tutmayalım kalmak isterse kalır zaten sivasspor yıldızıza baglı degil kalmak istemeyene kapı açık olması lazım
|
sözüme şöyle başlamak istiyorum.takımımızın menfaati herşeyden önce gelir.ne yapılacaksa takımımızın menfaatine olmalı.satılacaksada kalacaksada.
öncelikle önceki dönemlerde buna benzer transferlerin takımlara ne yarar getirdiği veya zarar getirdiğini göz önüne almak gerekir.ben pek elindeki kaliteli oyuncusunu satıpta yarar gören türk takımı görmedim.örneğin gençlerbirliği satıyor satıyor ne faydası var????güzel paralar kazandı kabul ama sıradan bir takım sadece. 5.büyüklük için atılmış büyük adımların ardından yapılacak yanlış bir transfer politikası takımımızı sıradanlaştırır gençlerbirliği gibi.şampiyonlukta bende varım diyen bir takım elindeki en büyük silahını rakiplerine kaptırmaz.sırf para içinde satılmaz ki zaten takımımız belkide türkiyede tek borcu olmayan takımdır heralde.geçen sene kılpayı kaçan şampiyonluğu busene istiyorsak elimizdeki silahları tutmalıyız ve yanlarına yeni silahlar almalıyız... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:50. |