![]() |
sevgili kaptanimiz sen tamamen bir talihsizligin kurbani oldun herkez hata yapabilir bunun dunyadada sayisiz ornekleri var inan bize bunun gibi seyler seni sivaslilarin sevgisinden mahrum etmez sen milletin dediklerine kilani tika ve sadece gelecegine bak daha ilerde sampiyon yapmamiz gereken bir takim var tek yurek olalim
kalbimizin en derin yerindesin hic bir zaman dinmeyecek sana sevgimiz |
sevgili kaptanimiz hakki abi adam sallama ya olur neolacak biz senin yanindayiz herzaman.
|
[QUOTE=mergesenli_58]sevgili kaptanimiz hakki abi adam sallama ya olur neolacak biz senin yanindayiz herzaman.[/QUOTE]
ben bir sivassporlu olarak belki yenildik ama böyle güzel bir futbol oynadigimizi bilmiyorum vede bizim mehmet yildiz i göremedim nerede kaldi, |
Toplam 3 Eklenti Bulunuyor.
Hakki gardasimizla Almanya Hannover kampinda tanisma firsatini buldum.
Kendisiyle kisada olsa bir muhabbetimiz oldu. Efendiligiyle ve kisiligiyle cok degerli bir insan oldugu belli oluyordu. Hakki gardas, biz Sivasspor taraftari olarak seni bagrimiza bastik ve destegimiz hep sürecektir. Bu oynamis oldugumuz 5.mac, biz senin önümüzdeki maclarda bunu telafi edecegini biliyoruz. Lütfen kafana takma, biz seni seviyoruz. |
mustafa çulcuya bakma kaptan kendini bi şey sanıyo ilginçdir de MHK nin ona ceza vermesi lazım başka hakemlere konuşma yasağı oluyo da ona o hakkı kim veriyoda seni eleştiriyo bilmem ne derneği başkanı olduğu için mi ama hiç bi şey ifade etmez özertenin ceza uygulaması lazım
ayrıca bazen oyna işareti yetmiyomuş dimi çulcu sesle oyna demen gerekiyodu pozisyon gereği bizlerde maçta böle bi şey dediğini ne duyduk ne de duyanları gördük!!!!!!!!!! |
CANIN SAG OLSUNNNN HAKKIIII BABAAAAAAAAA.
VALLA BEYLER KİMSE BİZİM FUTBOLCUMUZU ELESTİREMEZ CANIN SAGOLSUN HAKKI BABAAAA SEN BİZİM HERSEYİMİZSİN.
|
ALEMDE TEKSİN DEGİSİLMEZSİN
HAKKI BABA SEN BİZİM HERSEYİMİZSİN! O PENALTIYLA CİNCON LARA YENİLSEYDİKTE SENDEN ÖNEMLİ OLMAZDI O 3PUAN.SENİN CANIN SAGOLSUN! BAK BU HAFTA ÖTEN BAYKUSLAR HAFTAYA TRABZONDA SENİ HAFTANIN OYUNCUSU SECİNCE NE SÖYLEYECEKLER!! |
Biraz once Lig TV'deki Futbol Gundemi programini izledim. Atilla Gokce futbolun ve elestirmenligin gercek bir duayeni oldugunu bir kez daha gosterdi ve diger televizyon programlarinda Hakki'ya yapilan hakaretlerin buyuk birer talihsizlik ve cehalet oldugunu soyledi. Kendisine bu yorumlarindan dolayi tesekkurler..
|
Bos ver Hakki Baba
Cengaver hakki baba:
SENI SEVIYORUZ Sen o guzel canini sikma,, itin kopegin dedige kulak asipta morelini bozma,, Sen en iyi cevabi trabzon macinda vereceksin.. Hollandadan Sevgi ve selamlar |
SENİ SEVİYORUZ
[QUOTE=serhankaburcuk][B]HAKKI BABA BİZ SENİ HERZAMAN SEVDİK VE SEVMEYE DEVAM EDECEĞİZ ŞÜPHEN OLMASIN...GEÇEN SENE HANGİ MAÇTI HATIRLAMIYORUM BİR MAÇTADA PENALTI KAÇIRMIŞTIM AMA BİZA SENİ BAĞRIMIZA BASMIŞTIK YİNEDE BASARIZ BAĞRIMIZA SEN ÜZÜLME BUNLAR GELİR GEÇER...
SANA BİR PENALTI DEĞİL BİN PENALTI FEDA OLSUN... HAKKI BABA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...[/B][/QUOTE] [b]SEN ÜZÜLME HAKI BABA OLUR BÖYLE ŞEYLER[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:49. |